http://forum.tufat.com/showthread.php?t=51663
adresindeki bug fix başlığında yazanları manuel düzeltmen gerekli, ana pakette hatalar var.
Düzeltme sonrası çalışıyor.
Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Sorunun phpbb3 ile ilgisi yok, sadece flashchat + phpbb3 entegrasyon dosyasının hataları var.tikirti yazdı:Hatta saf phpbb3 kurdum ondada dendim yine ayni durum söz konusu. Pasifler foruma giremiyor ama Chate yetkili olarak girebiliyorlar.
Bu hata için verdiğim üstte linkte çözüm olduğu yazılmış,tikirti yazdı:Pasif olan üyeler moderatör(yetkili olarak) Sohbete girmeye devam ediyorlar. Cok enterasan bir durum.
When an inactive user logs in to the chat, that user is given moderator status. Here is the fix....
Open: inc/cmses/phpBB307CMS.php

Flashchat kullanmak isteyenlerin kullanıcı isimlerini değiştirirsin, başka yolu yok. Yönetim panelinden uzun kullanıcı adı alınmasını engelleyen ayarı yapmayı da unutma..tikirti yazdı:benim üyelerimden ise daha önceden kayit olan 25 harfe yakin nickler var bunlari nasil yaparim acaba.

u.user_type as user_type, u.user_posts as user_posts, u.user_regdate as user_regdate, $rec['roles'] = ROLE_ANY; // This will present the "Incorrect username" message if ((time() - $rec['user_regdate']) < 286400 || $rec['user_posts'] < 3 || in_array($userid, array(372,592,)))
{
trigger_error( 'Login is not allowed!' );//Kullanici donuk mavi ekran gorur ama giremez..
} 

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir