Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

çiçek sepeti

Google Sorunu

Google Sorunu

İleti grafi 12 Oca 2010 10:55

Merhaba arkadaşlar benim buyuk bir sorunum var insanlar sitemle ilgili arama yaptıklarında google da cıkan linke tıklayınca farklı bir web sitesine yönleniyor.

örneiğin google da cocuksaati.net diye arama yapın linke tıklayın
şu siteye yönleniyor: http://clean-your-pcc1.xxx site adresleri bazen değişiyor.

Siteye virüs bulasmışdır diye sitemin yedeğini alıp komple sildim ftp den dosyaları tekrar farklı bir yerden kurduğumda değişen biirşey olmadı şimdi google both örümceğini kaldırmdım ama işe yarar mı bilmiyoruum.

Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa acilen yardıma ihtiyacım var.
aksi halde google sitemi banlıyacak :(
grafi
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: 3.0.2

Re: Google Sorunu

İleti basoglanh 12 Oca 2010 16:53

Sitedendeki iframe virüslerini temizle, komple temizlediğinden emin olduktan sonra, siteni http://www.google.com/webmasters/tools/?hl=tr adresine girerek kayıt et, eğer önceden Google Webmaster Araçlarına kayıt etmişsen https://www.google.com/webmasters/tools ... tion?hl=tr adresinden Google için Yeniden Değerlendirme İsteğinde bulun, ayrıca Google Botu neden sildinizki?
basoglanh
kullanıcı
kullanıcı

İsim: Hüseyin
HTML: İyi
PHP: Orta
phpBB3: Orta
Sürüm: PhpBB 3.0.5

İleti grafi 14 Oca 2010 10:42

Peki iframe sadece html style dosyalarında mı olur yoksa tüm php dosyalarında da aramam gerekiyormu?

Cevabınız için teşekkürler...
grafi
kullanıcı
kullanıcı

İleti ALEXIS 14 Oca 2010 13:03

html, php, asp, txt, xml, css kısaca tüm yazı tabanlı dosyalarda arayın, özellikle hedefleri içinde index kelimesi geçen dosyalar.
ALEXIS
eklenti yazarı
eklenti yazarı

Kullanıcı avatarı

İsim: Sevdin Filiz
HTML: Çok iyi
CSS: İyi
PHP: İyi
phpBB3: Çok iyi
Sürüm: phpBB 3.0.7-PL1

İleti grafi 16 Oca 2010 13:23

iframe yi tüm dosyalarda aradım hepsiburada.com dan ve birde haberprogramı.com sitesinden aldığım kodlar dışında hicbir frame ye rastlamadım ama sorun hala devam ediyor ve işin garip tarafı yonlendirilen linkler arada bir değişiyor. bu virus kodlarının başka turlu olanı varmı acaba nasıl yapıcam bilmiyorum?
Lütfen yardım edin :(
grafi
kullanıcı
kullanıcı

İleti basoglanh 16 Oca 2010 13:24

index.php, index.html gibi içerisinde özellikle index olanlarda arayın, toplu bul değiştir programları var onlarla arayabilirsiniz.
basoglanh
kullanıcı
kullanıcı

İleti ysl52 16 Oca 2010 13:28

Ben kendi siteme bulaşınca, toplu halde public_html dizinini gzip sıkıştırıp, ftp ile pc ye indirdim, avast virus programı aratıp tek tek virus bulunan dosyaları temizlemiştim.

Şunu da unutma, temizliği düzgün olarak yaparsın, ama iframe virusu giren açık hala varsa, kendi pc inde virus varsa, şifrelerin çalınmışsa, temizlenen virüsün yerine yenisi gelebilir.
ysl52
tercüme
tercüme

Kullanıcı avatarı

Sürüm: phpBB 3.0.7-PL1

İleti basoglanh 16 Oca 2010 13:31

ysl52 ye katılıyorum, bana çok bulaştı hep pcden oluyor, özellikle ftp programından, ben siliyorum, bir gün sonra yine aynı durum, en iyisi pcyi fprmatlamak daha sonra temizlik yapmak.
basoglanh
kullanıcı
kullanıcı

İleti grafi 19 Oca 2010 17:40

malesef sorunum hala devam ediyor ftp. deki dosyalarımın tamamını pc ye indirdim ve Adv. Find. programıyla arattım Avast ile tarattım kendi verdiğim reklam kodları dışında iframe bulamadı yok mu başka bir ihtimali bunun :roll:
grafi
kullanıcı
kullanıcı

İleti basoglanh 19 Oca 2010 17:42

Öncelikle pcni formatla daha sonra tekrar bak. Site adresini profiline eklersen daha iyi olur bizde kontrol etmiş oluruz.
basoglanh
kullanıcı
kullanıcı

Sonraki

Diğer Konular

Kimler çevrimiçi