phpBB Türkiye - phpBB3 Türkçe destek ve geliştirme

İçeriği atla

profesyonel phpBB3 hizmetleri

Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

subdomainle ilgili bir iki soru

subdomainle ilgili bir iki soru

İleti karanima 07 Arl 2007 22:28

selamlar arkadaşlar..bir akıl danışmak adına konuyu açıyorum...

forumumu subdomaine kurdum ve google site ekle linkinden ekledim.daha sonra sitemapı google tanıttım doğrulamayı da yaptım.fakat google girip sitenin ismini arattığımda böyle bir içeri bulunamadı uyarısı alıyorum.Bu subdomain indexlenmesi olaı nasıldır
biraz araştırdım google dan ban yeme olasılığı olduğu söyleniyor ne derece doğrudur.yani kısaca alt domaine siteyi kurmuş olmamın bir sakıncası var mı ve neden google sitemapı doğruladığı halde arattığımda içerik bulunamadı diye uyarı alıyorum??

açıklamalar için şimdiden teşekkür ederim.
karanima
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Orta
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpBB3.RC7

profesyonel phpBB3 çözümleri ve web hizmetleri

Re: subdomainle ilgili bir iki soru

İleti ysl52 07 Arl 2007 22:46

Acaba kaç gün önce eklettin google'a, site eklenmesi ve aramalarda çıkmasının süre olarak en erken şu kadar günde google indeksine girecek diye bir limiti var mı? Yok sanırım.. Ben sitede eklediğim bir yazının google indeksine girmesi için 3-4 gün geçtiğini gördüm. Googlebot siteye gelse de indekslerde görülmesi zaman alıyor..
Google da genel kural olarak ana domainden yola çıkılarak sitedeki linklerle içeriğin bulunup tarandığı belirtilir.. Varsa bile(??), banlamanın subdomain nedeniyle olması endişesi sanki biraz yersiz..
ysl52
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: phpBB3.0.2

Re: subdomainle ilgili bir iki soru

İleti ALEXIS 08 Arl 2007 01:36

Subdomain kullandın diye banlanmazsın, tabi sitede google ye göre ban sebebi olan birşeyler yoksa. indexlenmiyor, çıkmıyor diyorsanız, bu işi hızlandırmanın en hızlı yolu, google tarafından sevilen ve sıkça ziyaret edilen bir siteye link vermeniz, link değişimi türü işlemlerdir. (google tarafından ziyaret edilen başka siteniz varsa, subdomainin linkini ona ekleyin.)
ALEXIS
site yöneticisi
site yöneticisi

Kullanıcı avatarı

İsim: Sevdin Filiz
HTML: İyi
CSS: İyi
PHP: Orta
phpBB3: İyi
Sürüm: phpBB 3.0.2

Diğer Konular

Kimler çevrimiçi