İstediğim Seçenekler:
- Oyun içi Nicki => en fazla 14 harften oluşabilecek yazı alanı
- Karakter Level Seviyesi => en fazla 2 sayıdan oluşabilecek yazı alanı
- Guild İsmi => en fazla 20 harften oluşabilecek yazı alanı
- Karakter Irkı => Dropdown menü olacak ( Seçenekler: Karakter Seçilmedi, Human / Knight, Human - Paladin, Human - Defender, Elf / Healer, Elf - Priest, Elf - Templar, Half Elf / Archer, Half Elf - Scout, Half Elf - Ranger, Dhan / Assasin, Dhan - Predator, Dhan - Avenger, Dekan / Dragon Fighter, Dekan - Dragon Sage, Dekan - Dragon Knight, Dark Elf / Mage, Dark Elf - Warlock, Dark Elf - Wizard )
- Server => Dropdown menü olacak ( Seçenekler: Server isimlerini daha bilmediğimiz için Server Seçilmedi, Server 1, Server 2 diye olsun ama nerede değiştirebileceğimi de söylerseniz sevinirim. )
Şimdi tam olarak nasıl istediğimi anlatayım.
- Bunlar üye olurken zorunlu alan olsun ve Görsel Doğrulama kısmından önce Kayıt Bilgileri kısmından sonra aradaki yerde ayrı bir bölümde olsun.
- KKP 'de Profil sekmesinde Oyun içi Bilgiler diye olacak ve Profiliniz, İmzanız, Avatarınız, Kayıt bilgileri seçeneklerinin altında bir seçenek olacak bir bölüm olsun ve yukardaki bilgiler orada görüntülenebilir, değiştirilebilir olsun.
- Viewtopic sayfasında bu girilmiş bilgilerin kayıt tarihinin biraz altında Oyun içi Bilgiler başlığı altında görüntülensin.
- Profil görüntüleme sayfasında bulunan iletişim ve kullanıcı bilgilerinin bulunduğu bölümün altında ayrı bir bölüm olsun Oyun içi Bilgiler diye ve bu bilgiler orada görüntülenebilsin.
Sanırım tam olarak ne ve nasıl istebildiğimi açık bir şekilde anlatabilmiş bulunuyorum ama yinede anlaşılmamış bir bölüm varsa açıklamaya hazırım.
Ne kadar basit veya zor bir şey istediğimi tam olarak bilmiyorum ama sanırsam yapılamayacak kadar zor olmadığını tahmin edebiliyorum.
Şimdiden yardımcı olmak için yorum yapan veya bir kod verene teşekkür ederim.
DipNot: ACP 'den ayarlayarak özel bilgi alanları yapılabildiğini biliyorum ama o şekilde istediğim şey olmadı.