phpBB Türkiye - phpBB3 Türkçe destek ve geliştirme

İçeriği atla

profesyonel phpBB3 hizmetleri

Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Haftanın Üyesi

Re: Haftanın Üyesi

İleti RelaX 14 Ağu 2008 13:19

bu mod yayındamı acaba yayında varmı veya buna benzer bir mod varmı böle
RelaX
uzaklaştırıldı

HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Orta
phpBB3: İyi
Sürüm: 3.0.2

İleti tikirti 14 Ağu 2008 14:00

RelaX yazdı:bu mod yayındamı acaba yayında varmı veya buna benzer bir mod varmı böle

Dayanamadım artık yazıcam alexsisin yazacağı varsada artık vazgeçmiştir. Arkadaşım neden bu kadar ısrarcısın anlamıyorum. Yetkililer bazı sebeplerden cevap yazmıyor bari ben yazayım kimse senin maaşlı çalışanın değilki . olsa yazacaklar cevabı onlarda her gün bütün mesajları gözden geçiriyorlar sonuçta. neden bu kadar ısrarcı davranıp insanların yapacakları dahi varsa tereddütle yaklaşmaları için çaba sarf ediyorsunuz. amacım kimseyi kırmak yada eleştirmek değil. biraz empati yapın lütfen. :idea:
tikirti
kullanıcı
kullanıcı

İsim: okan
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpBB3

İleti ysl52 14 Ağu 2008 14:21

RelaX yazdı:bu mod yayındamı acaba yayında varmı veya buna benzer bir mod varmı böle
Biraz farklı da olsa, Top Posters on Index Page eklentisi de yararlı olur, en son X saat içinde en çok ileti gönderenleri ve en fazla iletisi olanları overall_footer üzerinde gösterir.
ysl52
tercüme
tercüme

phpBB3: Orta
Sürüm: phpBB3.0.3

İleti RelaX 14 Ağu 2008 19:08

tikirti yazdı:

Dayanamadım artık yazıcam alexsisin yazacağı varsada artık vazgeçmiştir. Arkadaşım neden bu kadar ısrarcısın anlamıyorum. Yetkililer bazı sebeplerden cevap yazmıyor bari ben yazayım kimse senin maaşlı çalışanın değilki . olsa yazacaklar cevabı onlarda her gün bütün mesajları gözden geçiriyorlar sonuçta. neden bu kadar ısrarcı davranıp insanların yapacakları dahi varsa tereddütle yaklaşmaları için çaba sarf ediyorsunuz. amacım kimseyi kırmak yada eleştirmek değil. biraz empati yapın lütfen. :idea:

tikirti yazdı:

burda ne ısrarcılık var acaba sorabilirmiyim sadece bu mod yayındamı veya buna benzer mod varmı dedim bunda ısrarcılık neyinde ney sözden neyi çıkartıyorsunnn ve düzgün konul bidahakine
RelaX
uzaklaştırıldı

PHP: Orta
phpBB3: İyi
Sürüm: 3.0.2

İleti TRX 14 Ağu 2008 19:14

Burası tartışma yeri değildir!
Kurallarımız : İlk önce okumanız gereken yer.
Makaleler : Acaba bunu nasıl yapıcam ?, sorsam hor görülürmüyüm demeden önce bakmalısın ;)
TRX
genel yetkili
genel yetkili

Kullanıcı avatarı

İsim: Türker İnanmaz
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: 3.0.3

Önceki

Eklenti İstekleri