viper_aykiri 04 Eyl 2007 11:43
birinci isteğim, arkadaşlar forumda aradım defalarca bi benzerini buldum konu başlığının üzerine gelince sayfanın bir bölümünün ön izlemesi çıksın modunu buldum onu kuracağım hatta istediğim moda göre uyarlama yapmaya çalışacağım biraz önce admin panelinden üye alımı adında bir istek başlığına girdim oradan bir siteye girdim sitede o modun yeni versionunu vermişler oraya bi girdim
http://startrekguide.com/forum/viewtopi ... 101&t=2964 ikinci mesajda url verilmiş yazının üzerine gelince istediğin bir şey çıkıyor ihtiyacım olan mod acaba adı veya kendisini verebilecek biri varmı arkadaşlar. ikinci isteğim, arkadaşlar ikinci isteğim ise yazı konu açtığım zaman konunun sağ tarafına küçük kare şeklinde extra bi açıklama veya bi balon ekleye bileceğim bir yöntem söyleyebilirmisiniz veya koonunun yanında ki kimin gönderdiği özel mesaj kısmını silip ekleye bilme şansım varmı mesela... aşağıda tam yerini göstereceğim buyrun...

En son Simuzer tarafından, 04 Eyl 2007 12:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Sebep: Başlık düzenlendi