phpBB Türkiye - phpBB3 Türkçe destek ve geliştirme

İçeriği atla

profesyonel phpBB3 hizmetleri

Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Kİşisel ileti ile ilgili

Kİşisel ileti ile ilgili

İleti sairbozuntusu 17 Şub 2008 20:01

Arkadaşlar bu konuyla ilgili custom title diye bir mod var kurulumu epey uzun ve kullanım için izin vs gerektiriyor.Böyle sırandan bir özellik için izin ayarlamalarına gerek yok diye düşünüyrm üye olan herkes ileti yazabilmeli bence,aklıma gelen birşeyi sormak istedim profil alanımızda icq,jabber,web siteniz gibi alanlar var bunların bazıları gereksiz gibi.Bunlardan biri dil dosyalarından Kişisel ileti olarak değiştirip ufak birkaç değişiklikle custom title gibi kullanabilirmiyiz acaba.
sairbozuntusu
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Orta
CSS: Orta
PHP: Orta
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpBB3

Re: Kİşisel ileti ile ilgili

İleti muiketi 17 Şub 2008 20:03

yönetim paneli -> özel profil alanı
oradan oluşturabilirsin..

ondan sonra yapman gereken tek değişiklik viewtopic_body.html de görüntülenmesini sağlamak..
muiketi
yetkili
yetkili

Kullanıcı avatarı

HTML: İyi
PHP: Başlangıç
Sürüm: phpBB3.0.2

İleti sairbozuntusu 17 Şub 2008 20:19

Şİmdi dediğine baktım ama bir türlü oluşturamadım.O özeliğinde ne olduğunu anlayamadım daha doğrusu :)
sairbozuntusu
kullanıcı
kullanıcı

İleti muiketi 17 Şub 2008 20:32

kişisel ileti içiçn özel profil alanı oluşturmak;

acp --> kullanı & gruplar --> kullanıcılar --> özel profil alanı

yeni bir alan oluştur -ingilizce karakterler-
tek metin alanı olacak bu..

sonraki sayfada ilgili ayarları yap..

viewtopic_body.html 'de ve görüntülenmesi için daha önce forumda verilmiş olan özel profil alanlarının viewtopic te görüntülenmesi yazısına bak..
muiketi
yetkili
yetkili

Kullanıcı avatarı

İleti sairbozuntusu 17 Şub 2008 20:44

Düzenleme :çok teşekkürler o bahsettiğim custom title tamamen gereksizmiş demekki :lol: admin panelinden konularda' da gösteri seçince direk profil alanında çıktı şimdi sadece yerini değiştirmek düzenlemek kaldı tekrardan teşekkürler.
sairbozuntusu
kullanıcı
kullanıcı

İleti muiketi 17 Şub 2008 22:44

sairbozuntusu yazdı:Düzenleme :çok teşekkürler o bahsettiğim custom title tamamen gereksizmiş demekki :lol: admin panelinden konularda' da gösteri seçince direk profil alanında çıktı şimdi sadece yerini değiştirmek düzenlemek kaldı tekrardan teşekkürler.

rica ederim.. ama dediğim gibi şuan phpbb den daha güçlüsü yok daha pratiği de..
tek kusuru gelişkin izinler :D
muiketi
yetkili
yetkili

Kullanıcı avatarı

İleti sairbozuntusu 17 Şub 2008 23:02

Sanırım ben birşeyi atladım bu kodu vivetopic dosyasına otomatik ekliyo ve göründüğü yeri değiştiremiyorum.Aşağıdaki resimde çizgili yerde çıkıyor ve diğer mesaj sayısı vs gibi beyaz alan içine alamıyorum :(
sairbozuntusu
kullanıcı
kullanıcı

İleti IcEman 17 Şub 2008 23:03

sairbozuntusu yazdı:Düzenleme :çok teşekkürler o bahsettiğim custom title tamamen gereksizmiş demekki :lol: admin panelinden konularda' da gösteri seçince direk profil alanında çıktı şimdi sadece yerini değiştirmek düzenlemek kaldı tekrardan teşekkürler.

custom title modu gereksiz demek braz garip ? çünkü o modda "istediğin gruplara izin verip istediğine vermiyorsun" .. üyelerin o özelliği kullanabilmesi için ileti sayısı,üye kayıt tarihi kısıtlamaları koyabiliyorsun .. senin yaptığın şekilde herkes kullanabiliyor bir ayrıcalığı yok yani :)

-----------------------

Kod: Tümünü seç
<!-- IF postrow.S_PROFILE_FIELD1 -->
         <!-- Use a construct like this to include admin defined profile fields. Replace FIELD1 with the name of your field. -->
         <dd><strong>{postrow.PROFILE_FIELD1_NAME}:</strong> {postrow.PROFILE_FIELD1_VALUE}</dd>
      <!-- ENDIF -->

<!-- BEGIN custom_fields -->
         <dd><strong>{postrow.custom_fields.PROFILE_FIELD_NAME}:</strong> {postrow.custom_fields.PROFILE_FIELD_VALUE}</dd>
      <!-- END custom_fields -->

viewtopic_body.html de yaptığın o kod değişikliklerini - profil alanlarını kutucuk içine alma - yukarıda bulunan kodlara da uygularsan belki olabilir denemekte yarar var .. benim ki sadece bir fikir kesin bilgi değil ..
IcEman
yetkili
yetkili

Kullanıcı avatarı

HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
Sürüm: phpBB 3.0.3

İleti sairbozuntusu 17 Şub 2008 23:18

Bilgi için teşekkürler iceman dediğin gibi denedim kabul etmedi.Mod için söylediklerimi yanlış anlamadın umarım bu özellik genelde çok forumda olduğu için insanlar isteyecektir diye düşünüyrm.Kurmuştum ve sorunsuz çalışmıştı kullanıcıların iznini verdim ama adminlere açamadım bile :mrgreen: çeşitli sözlüklerle tr ye çevirip kullanmak istedim ondada baya ingilizce cümle var buna bi çözüm bulamazsam yine ona dönücem sanırım :)
sairbozuntusu
kullanıcı
kullanıcı

Eklenti İstekleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir