phpBB Türkiye - phpBB3 Türkçe destek ve geliştirme

İçeriği atla

profesyonel phpBB3 hizmetleri

Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Onlıne lıstesı

Re: Onlıne lıstesı

İleti camuradam 19 Ekm 2007 03:08

anladım ok her ıkınızde sonsuzca tesekuler arkadaslar sagolun var olun tesekurler

Kimler çevrimiçi

Toplam 1 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 1 gizli ve 0 misafir (son 5 dakika içinde aktif olan kullanıcılara dayanmaktadır)
En çok 8 kullanıcı Dün, 20:28 tarihinde bir arada bulundu

buldum sonuda tekrar tesekurler arkadaslar benı buyuk derten kurtardınız
camuradam
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Orta
CSS: Orta
PHP: Orta
phpBB3: Orta
Sürüm: BETA RC7

İleti ALEXIS 19 Ekm 2007 03:12

Misafir kullanıcılar göremez.
ALEXIS
kullanıcı
kullanıcı

Kullanıcı avatarı

İsim: Sevdin Filiz
HTML: Çok iyi
CSS: Çok iyi
PHP: İyi
phpBB3: Çok iyi
Sürüm: phpBB 3.0.3-RC1

İleti limitsizim 19 Ekm 2007 03:14

En Güzel Olanı Botlar Bakın google Ne Yapıyor Benim Sitemde Şu An:
Google [Bot] - Tarih içinde konu okuyor :D
“Hayal gücü bilgiden daha değerlidir” Albert Einstein
http://www.sanatuygarligi.com - Türkiyenin İlk Sanat Portali-Sanatla Hayatın Kesiştigi Nokta...
limitsizim
genel yetkili
genel yetkili

Kullanıcı avatarı

HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
Sürüm: phpbb3

İleti camuradam 19 Ekm 2007 03:48

ALEXIS yazdı:Misafir kullanıcılar göremez.

ıyıkı gormesınler budaha ıyı haber tesekurker :D
camuradam
kullanıcı
kullanıcı

İleti camuradam 19 Ekm 2007 03:51

limitsizim yazdı:En Güzel Olanı Botlar Bakın google Ne Yapıyor Benim Sitemde Şu An:
Google [Bot] - Tarih içinde konu okuyor :D

arkadasın sıten bır harıka ya cok begendım benımde sıtem boyle yapsak nasıl yapılırkı bır acemıyım phpp ısınde
bıde o arka planı cok sevdım ya cok harıka ya keske senın sıten benım olsaydı begendım cok guzel
bıde bısey sorsan benı geveze bırısı olarak gormeyın lutfen ya google botlar neyın nesı anlamdım bende yapmamı lazım nedır gorevlerı gercekten cok cahıl kaldım bu messeleler hakkında
camuradam
kullanıcı
kullanıcı

İleti limitsizim 19 Ekm 2007 03:58

Sitem hakkındaki görüşlerin için cok sagol sadece tema degiştirdim başka ekleme yapmadım nedeni simuserin premodunu bekliyorum süper gidiyor %90 yazıyodu imzasında o cıksın ona gecmeyi düşünüyorum. Google bot konusunda senin yapcagin bişşey yok bildigim kadarıyla daha dogrusu hatırladıgım kadarıyla 60 a yakın bot phpbb3 de kayıtlı bunun amacı bot sitende oldugunda anlaman ve botların yetkilerini kontrol edebilmen misal google bota misafirden fazla yetki verebilirsin ama bunları oynama bence ölece dursunlar çünkü ayarları tam karalı ayarları bozma bence. Bu arda googleden bahsedince google 5-6 gündür günlük 24 saate yakın sitemde Allah nazardan saklasın benden fazla duruyor sitede ... :D
http://www.sanatuygarligi.com - Türkiyenin İlk Sanat Portali-Sanatla Hayatın Kesiştigi Nokta...
limitsizim
genel yetkili
genel yetkili

Kullanıcı avatarı

İleti camuradam 19 Ekm 2007 04:05

limitsizim yazdı:Sitem hakkındaki görüşlerin için cok sagol sadece tema degiştirdim başka ekleme yapmadım nedeni simuserin premodunu bekliyorum süper gidiyor %90 yazıyodu imzasında o cıksın ona gecmeyi düşünüyorum. Google bot konusunda senin yapcagin bişşey yok bildigim kadarıyla daha dogrusu hatırladıgım kadarıyla 60 a yakın bot phpbb3 de kayıtlı bunun amacı bot sitende oldugunda anlaman ve botların yetkilerini kontrol edebilmen misal google bota misafirden fazla yetki verebilirsin ama bunları oynama bence ölece dursunlar çünkü ayarları tam karalı ayarları bozma bence. Bu arda googleden bahsedince google 5-6 gündür günlük 24 saate yakın sitemde Allah nazardan saklasın benden fazla duruyor sitede ... :D

ok oynamayacagım anladım dostum senden bısey ısteyecegım benım forumda bazı logolar gıcık onları degıstırecem sakıncası yoksa senın ıconlardan kactanesuını kullanabılırmıyım suan ındırım ama ıznın gerek dur bır sayım 7 ıconunu ındırmısım belkı hepsını veya bır kactane ıznınnle tabı
sımdıden tesekurler senıde rahatsız edıyorumda soz bugunluk son vallah hahaah
Bu arda googleden bahsedince google 5-6 gündür günlük 24 saate yakın sitemde Allah nazardan saklasın benden fazla duruyor sitede ... :D
evet dostum allah nazardan saklasın hepımız ıcınde ınsallah en guzelı olur
camuradam
kullanıcı
kullanıcı

İleti limitsizim 19 Ekm 2007 04:39

Mesajların başlarındaki ikonları kastediyosan kullan ama hepsini alma çünkü ben onları sirf diger forumalrdan farklı olsun diye aradım buldum düzenledim attım ama 7 tane falan aldım demişsin kullan onları sorun degil.Ayrıca hassasiyet gösterip sordugun için teşekkürler.
limitsizim
genel yetkili
genel yetkili

Kullanıcı avatarı

İleti camuradam 19 Ekm 2007 05:02

Tamam belkı 7 tanesını degıl kactane kullanırım ama emın ol 7 yı gecmez söz tesekurler dostum anlayışİn ıcın
sana hayırlı sabahlar allaha emanet ol
camuradam
kullanıcı
kullanıcı

İleti seito 19 Ekm 2007 08:45

birde kimler çevrim içi bölümünün yenilenme dakikasını artırırsan

Admin panelde mevcut daha çok kişi görünür kardeş şu an sende 5 dakikada bir görünüyor
seito
kullanıcı
kullanıcı

phpBB3: Başlangıç
Sürüm: Simuzer Premod 3.0.2

ÖncekiSonraki

Eklenti İstekleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir