limitsizim yazdı:Sitem hakkındaki görüşlerin için cok sagol sadece tema degiştirdim başka ekleme yapmadım nedeni simuserin premodunu bekliyorum süper gidiyor %90 yazıyodu imzasında o cıksın ona gecmeyi düşünüyorum. Google bot konusunda senin yapcagin bişşey yok bildigim kadarıyla daha dogrusu hatırladıgım kadarıyla 60 a yakın bot phpbb3 de kayıtlı bunun amacı bot sitende oldugunda anlaman ve botların yetkilerini kontrol edebilmen misal google bota misafirden fazla yetki verebilirsin ama bunları oynama bence ölece dursunlar çünkü ayarları tam karalı ayarları bozma bence. Bu arda googleden bahsedince google 5-6 gündür günlük 24 saate yakın sitemde Allah nazardan saklasın benden fazla duruyor sitede ...

ok oynamayacagım anladım dostum senden bısey ısteyecegım benım forumda bazı logolar gıcık onları degıstırecem sakıncası yoksa senın ıconlardan kactanesuını kullanabılırmıyım suan ındırım ama ıznın gerek dur bır sayım 7 ıconunu ındırmısım belkı hepsını veya bır kactane ıznınnle tabı
sımdıden tesekurler senıde rahatsız edıyorumda soz bugunluk son vallah hahaah
Bu arda googleden bahsedince google 5-6 gündür günlük 24 saate yakın sitemde Allah nazardan saklasın benden fazla duruyor sitede ...

evet dostum allah nazardan saklasın hepımız ıcınde ınsallah en guzelı olur