Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

çiçek sepeti

resim koruma eklentisi

resim koruma eklentisi

İleti trwowdatabase 01 Eyl 2010 15:22

arkadaşlar forumda aradım bulamadım bu yüzden konu açıyorum bana sitedeki resimlerin çalınmasını engelleyecek bir eklenti lazım google gibi arama motorları da dahil normal kullanıcılarda dahil görebilecek ama çalamıcaklar bunu nasıl yapabilirim arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için
trwowdatabase
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Çok iyi
CSS: Başlangıç
PHP: Orta
phpBB3: Orta
Sürüm: 3.0.7-PL1

Re: resim koruma eklentisi

İleti trwowdatabase 06 Eyl 2010 20:06

arkadaşlar resimlerin üzerine sağ tık engelide olabilir koyamazmıyım acaba?
trwowdatabase
kullanıcı
kullanıcı

İleti melihonline 06 Eyl 2010 21:20

Koyabilirsin ama fazla bi işe yaramaz diye düşünüyorum. Mesela ben bi siteye giriyorum firefox ile program indirmek için. Sağ tuşu yasaklamışlar. hiç birşey yapamıyorsun ne resim ne de yazı kopyalayabiliyorsun. Ama opera dan girdiğimde o yasak bi işe yaramıyor. Yine herşeyi kopyalayabiliyorum.

trwowdatabase yazdı:arkadaşlar resimlerin üzerine sağ tık engelide olabilir koyamazmıyım acaba?
melihonline
yetkili
yetkili

Kullanıcı avatarı

İsim: Melih KAYA
HTML: İyi
CSS: Orta
PHP: Başlangıç
Sürüm: phpBB 3.0.9

İleti trwowdatabase 06 Eyl 2010 21:58

peki nasıl bir yol izlemem lazım resimlerin güvenliğini sağlamam lazım yeni bir sohbet forum karışımı bir şey yapıyorum üyeler kendi resimlerini ekleyecek ve oluşturacağım izinler çerçevesinde sadece arkadaşları görebilecek diğer kayıtlı kullanıcılar ve misafirler hatta arama motorları bile göremeyecek resimleri engellemek için nasıl bir yöntem uygulamalıyım? yada üyelerin arkadaşları dışında profil alanlarını diğer kullanıcılara nasıl kapatabilirm acaba? teşekkürler ilgilendiğiniz için...
trwowdatabase
kullanıcı
kullanıcı

İleti IcEman 06 Eyl 2010 22:27

phpbb-grubu-onayli-eklentiler-f104/profile-privacy-t5632.html

dünden beri bu eklentiyi inceliyorum eklenti hem profil sayfasını hem de iletileri istenmeyenlere kapatıyor lakin ben eklentinin profil sayfasını kısıtlama seçeneğini beğeniyorum onun için konu sayfası özelliğini iptal ettim.. eklentiye gelince .. kullanıcı paneline üç seçenek ekliyor profilimi herkes görebilir, yasaklılar göremez , arkadaş listemde olanlar görebilir (karşı taraf da ekli olsan bile o kişi profili göremez senin eklemen lazım)

gerçi bir süreden beri geliştirilmemiş lakin sorun göremedim.. denemek de fayda var .. sağ tıklama pek bir işe yaramaz firefox da javascirpti kapattınmı herşeyi alırsın genelde ...

trwowdatabase yazdı:yada üyelerin arkadaşları dışında profil alanlarını diğer kullanıcılara nasıl kapatabilirm acaba? teşekkürler ilgilendiğiniz için...
IcEman
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Başlangıç
PHP: Başlangıç
Sürüm: phpBb 3.0.8

İleti trwowdatabase 06 Eyl 2010 23:08

süpersin ya tam istediğim özellik resimleri böyle koruyacağım işte çok saol yardımın için hemen inceliyim
trwowdatabase
kullanıcı
kullanıcı

Eklenti İstekleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir