phpBB Türkiye - phpBB3 Türkçe destek ve geliştirme

İçeriği atla

reklam izleyin para kazanýn

Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Auto Group 0.2.3

Auto Group 0.2.3

İleti zafer 13 Kas 2007 13:31

Forumda kullanıcı yetkileri ayarlamak için auto group 0.2.3 modunu kurdum. gerekli grupları oluşturarak mesaj ve gün limitlerini belirledim. kullanıcılar kriterlerine göre kendi gruplarına atıldılar.

Sorun şu ki oluşturduğum grupları açık grup yaparsam kullanıcılar kendileri istedikleri grubu seçebiliyorlar, talepli, kapalı yada gizli seçersem kriterleri değiştiğinde bir üst gruba geçemiyorlar. bu durumda mod işlevini yerine getirmemiş oluyor.

mesaj yazdıkça seviyelerinin yükselmesi fakat kullanıcıların gruplarını değiştirmemeleri için ne yapmalıyım?

bu arada kullanıcı rollerinden kullanıcıların varsayılan gruplarını değiştirme yetkilerini kapattım, fakat varsayılan yapmadan gruba katılıp yetkilerine sahip olunabiliyor.
zafer
kullanıcı
kullanıcı

İsim: zafer
HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: phpBB3RC7

Re: Auto Group 0.2.3

İleti zafer 13 Kas 2007 14:12

çözüm aramaya devam ederken;
yönetim paneli -> Sistem -> Mödül yönetimi -> Kullanıcı paneli bölümünden kullanıcı grupları mödülünü kapadım.

yinede modun sağlıklı çalışması açısından verilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
zafer
kullanıcı
kullanıcı

İsim: zafer
HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: phpBB3RC7

Eklenti Sorunlar & Yardım

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir