Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

çiçek sepeti

Clear all logs 0.1.0 adlı mod hatası

Clear all logs 0.1.0 adlı mod hatası

İleti RedStar 21 Tem 2010 04:04

Selam arkadaşlar.Phpbb3 3.0 dan bu yana kullandığım Clear all logs 0.1.0 adlı bir mod vardı.Bu modla yönetim panelinden tüm kayıtları tek seferde silebiliyordum.(admin, moderatör, kullanıcı).Forum sürümünü 3.0.7 PL1 yapınca işlemi gene yapıyor fakat debugu aktif yapınca aşağıdaki hatayı veriyor.

Kod: Tümünü seç
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_main.php on line 400: Undefined variable: map_dbms
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_main.php on line 401: Undefined variable: map_dbms
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3503)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3503)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3503)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3503)

includes/acp/acp_main.php deki 400 ve 401.satırlar aşağıdaki şekilde;

case 'sqlite':
case 'firebird':

adm/index.php deki 150,152,153 ve 154.ncü satırlar aşağıdaki şekilde;

header('Content-type: text/html; charset=UTF-8');

header('Cache-Control: private, no-cache="set-cookie"');
header('Expires: 0');
header('Pragma: no-cache');

includes/functions.php:3503 deki satır aşağıdaki şekilde;

echo '<b>[phpBB Debug] PHP Notice</b>: in file <b>' . $errfile . '</b> on line <b>' . $errline . '</b>: <b>' . $msg_text . '</b><br />' . "\n";

NOT:Mod yazarının sitesi kapalı olarak gözüktüğünden modu eklenti olarak ekledim.Hata veren dosyalarıda eklenti olarakta ekledim.

İlgi ve alakanız için teşekkürler.
Eklentiler
Hata_veren_dosyalar.rar
(43.63 KB) 1 defa indirildi
Clear_all_logs_0[1].1.0.rar
(36.69 KB) 1 defa indirildi
RedStar
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: 3.0.8

Re: Clear all logs 0.1.0 adlı mod hatası

İleti CitLemBiK 25 Tem 2010 11:09

Gecmis silme ile ilgili hala güncellenen eklentiler var diye hatirliyorum , phpbb arama bölümünden LOGS degerini bir arat istersen , hatta biri phpbb mod database releases grubu tarafindan , secilmisti...
CitLemBiK
genel yetkili
genel yetkili

Kullanıcı avatarı

İsim: Ilker Demirkaya
HTML: Orta
CSS: Başlangıç
PHP: Orta
phpBB3: İyi
Sürüm: phpBB 3.0.6 (Branch)

Eklenti Sorunlar & Yardım

Kimler çevrimiçi