phpBB Türkiye - phpBB3 Türkçe destek ve geliştirme

İçeriği atla

profesyonel phpBB3 hizmetleri

Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Contact Board Administration

Contact Board Administration

İleti muiketi 09 Şub 2008 19:19

evil<3 tarafından hazırlanmış Contact Board Administration 0.1.4 modunu denedim..

phpbb başlığındaki 2 fixi de uyguladım.. çalışmasına diyecek yok fakat yönetim panelinde üst kısımda

Kod: Tümünü seç
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 344: call_user_func_array(): First argumented is expected to be a valid callback, 'acp_board::contact_method_select' was given
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 344: call_user_func_array(): First argumented is expected to be a valid callback, 'acp_board::contact_bot_forum_select' was given
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 149: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 151: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)

şeklinde hata alıyorum.. bunun bir çaresi var mıdır?
İnsanlar bir kez birleştiler mi, cesurlar tek başlarına ilerleyemez, korkaklar ise tek başlarına geri çekilemezler.

Sun Tzu -- Savaş Sanatı
muiketi

Kullanıcı avatarı

HTML: İyi
CSS: Orta
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpBB3.0.0

profesyonel phpBB3 çözümleri ve web hizmetleri

Re: Contact Board Administration

İleti muiketi 11 Şub 2008 23:40

phpbb.coma üye değilim üye bir arkadaş bunu bildirebilir mi?
İnsanlar bir kez birleştiler mi, cesurlar tek başlarına ilerleyemez, korkaklar ise tek başlarına geri çekilemezler.

Sun Tzu -- Savaş Sanatı
muiketi

Kullanıcı avatarı

İleti doctoralone 12 Şub 2008 11:10

yönetim panelinin dil dosyalarıyla ilgili bir değişiklik yaptın mı?
doctoralone

HTML: Orta
CSS: Başlangıç
Sürüm: Allergy premod,yakusha premod,3.0.1

İleti muiketi 20 Şub 2008 04:00

doctoralone yazdı:yönetim panelinin dil dosyalarıyla ilgili bir değişiklik yaptın mı?

mevcut ingilizce dili türkçeye attım..

bom kısmı önemli değil aslında ilk iletimdeki hata kodları içerisindeki ilk 3 satırı çözümleyemedim.. ne diyor, neden diyor..

Sun Tzu -- Savaş Sanatı
muiketi

Kullanıcı avatarı

İleti CitLemBiK 20 Şub 2008 06:38

Kod: Tümünü seç
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 344: call_user_func_array(): First argumented is expected to be a valid callback,

Ayni hata banada gelmisti saatlerce ugrastim basarili olamadim...

En sonunda http://www.siteadim.com/contact.php linkine tikladim ve sql sorgularini calistirdi sanirim (linke tiklayinca mod kuruldu yazdi)...

Ondan sonra hicbir sorun yasamadim...

Modu düzgün kurduguna emin ol ve yukardaki linke tikladigina (tikladiginda uyari gelecek basariyla kuruldu diye)

Saygi ve Sevgiler...

CitLemBiK
"Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır." (Wilhelm Friedrich Nietsche)
CitLemBiK
genel yetkili
genel yetkili

Kullanıcı avatarı

İsim: Ilker Demirkaya
HTML: Orta
CSS: Başlangıç
PHP: Orta
phpBB3: İyi
Sürüm: phpBB 3.0.2

Eklenti Sorunlar & Yardım

Kimler çevrimiçi