phpBB Türkiye - phpBB3 Türkçe destek ve geliştirme

İçeriği atla

profesyonel phpBB3 hizmetleri

Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Kayıt Olurken Sorun

Re: Kayıt Olurken Sorun

İleti crashlive 06 Şub 2008 22:36

şimdi bu sorunun şu an için çaresi yok mu yani ne yapalım bizde bu modu kullanmayız o zaman artık
crashlive
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpBB3

İleti muiketi 06 Şub 2008 22:41

IcEman yazdı:neden ? üyeler sallama mail adresleri ile üye olsunlar diye mi ? modun düzenlenmiş hali olsa daha iyi olmaz mı ?

valla hiç kullanmadığım sadece zorla üyelik isteyen forumlar için açtığım ve sadece aktivasyon gerektiren sitelerdeki aktivasyonun için kullandığım bi e-mail adresim var..

öte yandan moddan kaynaklı bir problem yok -en azından bu durum için-.. localde o mod kurulu değilken deneyin üye olmayı gene aynı sorunu verecek..
site kurallarını ve alıntı şartlarını okuyamayanlar için okuma yazma kursu açılacaktır.. önkayıtlar başladı !!!
muiketi
yetkili
yetkili

Kullanıcı avatarı

HTML: İyi
CSS: Orta
Sürüm: phpBB3.0.2

İleti IcEman 06 Şub 2008 22:48

muiketi yazdı:
IcEman yazdı:neden ? üyeler sallama mail adresleri ile üye olsunlar diye mi ? modun düzenlenmiş hali olsa daha iyi olmaz mı ?

valla hiç kullanmadığım sadece zorla üyelik isteyen forumlar için açtığım ve sadece aktivasyon gerektiren sitelerdeki aktivasyonun için kullandığım bi e-mail adresim var..

öte yandan moddan kaynaklı bir problem yok -en azından bu durum için-.. localde o mod kurulu değilken deneyin üye olmayı gene aynı sorunu verecek..

valla localde çatır çatır üye yaptırabiliyorum sorun vermiyor sadece usernotepad mı neydi o modun sql'inden kaynaklanan bir sorundan dolayı localde üye kaydı yapamıyordum o sorguyuda kaldırınca sorunsuz kayıt yapabiliyorum.. ama bu konuda geçen modda bir sorun var örneğin kendi mail serverimdan alınan mail hesabıyla üye oluşturduğumda sorun olmuyor ama hotmail vb. mail serverlarıdna sorun veriyor.. olmasa da olur modlar arasında ..
IcEman
yetkili
yetkili

Kullanıcı avatarı

Sürüm: phpBB 3.0.3

İleti emin27 16 Şub 2008 10:01

benim siteye de kayıt olurken şu hatayı veriyor yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerekiyor.yoksa forumu yeniden kurmam gerekecek

Resim
emin27
kullanıcı
kullanıcı

İsim: z.abidin
phpBB3: Orta
Sürüm: phpBB3.0.0

İleti viper_aykiri 14 Ağu 2008 23:07

1. si bu modu hiç kurmadım vede şuanda bende aynı hatayı alıyorum mx kaydında sorun diyor
2. si hotmail i engelliyor direkt zaten sitelerimize gelen kullanıcıların yarısı hotmail'li kullanıcılar değilmi
3. sü ise mx kaydı kontrolünü engellesem güvenlik ihmali çok olurmu vede engellediğimiz mail adreslerine izin vermeyemi başlar.

yardımlarınız için teşekkürler. çalışmalarınızda başarılar.
viper_aykiri
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Orta
phpBB3: Orta
Sürüm: 3.0.3

Önceki

Eklenti Sorunlar & Yardım

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir