Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

IcEman yazdı:Yardım şablonu : ileti3538.html#p3538
modun güncellenmiş halini kurup tekrar deneyebilirsin.. yine hata verirse kurma kaldır o zaman modu .. ve sallama mail kullanma hoş ben local denemelerimde hotmaili de kabul etmemişti ..
BETA] AJAX Registration Checks 0.1.2
crashlive yazdı:geçerli hotmail adresi giriyorum ama aynı hatayı veriyor şu an localhost olarak çalışıyor forum o yüzden olabilir mi acaba kullanan ve bilen arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum...

IcEman yazdı:crashlive yazdı:geçerli hotmail adresi giriyorum ama aynı hatayı veriyor şu an localhost olarak çalışıyor forum o yüzden olabilir mi acaba kullanan ve bilen arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum...
localde test etmiştim bu modu birkaç denemeden sonra aynı hatayı verince uğraşmadan sildim.. aslında güzel bir mod ama hata verince bir işe yaramıyor.. phpbb.com daki başlığında gold sürümde kullanıldığı yazıyor ama .. bilemiyorum ..

muiketi yazdı:admin panelinden mx kaydını devre dışı bırakın..
GENEL -> SUNUCU AYARLARI -> GÜVENLİK AYARLARI -> Geçerli MX kaydı için alan adını kontrol et: -> Hayır

IcEman yazdı:
neden ? üyeler sallama mail adresleri ile üye olsunlar diye mi ? modun düzenlenmiş hali olsa daha iyi olmaz mı ?

Bu forumu görüntüleyenler: Yahoo [Bot] ve 1 misafir