phpBB Türkiye - phpBB3 Türkçe destek ve geliştirme

İçeriği atla

profesyonel phpBB3 hizmetleri

Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

seo mod .html eki

seo mod .html eki

İleti turko 26 May 2008 00:27

merhaba, advanced seo modu kurdum, adreslerde .html şeklinde yazıyor, arama motorunda kayıtlı adresler ise html siz yani sonu / şeklinde bitiyor, bu şekle nasıl çeviririm?
turko
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpBB3 Gold

profesyonel phpBB3 çözümleri ve web hizmetleri

Re: seo mod .html eki

İleti Simuzer 26 May 2008 09:45

Google'a hemen geçmez... Bir süre bekleyin. Zamanla google sitenizin yeni halini kaydedecektir.
Simuzer
kullanıcı
kullanıcı

HTML: İyi
CSS: Orta
phpBB3: Orta
Sürüm: 3.0.2

İleti turko 26 May 2008 11:25

Simuzer yazdı:Google'a hemen geçmez... Bir süre bekleyin. Zamanla google sitenizin yeni halini kaydedecektir.

aslında şöyle oldu, site çökmekten son anda kurtuldu, önceden eski sürümü vardı modun, şimdi yeniden kurarken yeni sürümünü yükledim, dolayısıyla google'da indexlenmiş olan eski sayfalar html siz, yani google'dan gelen 404 hatası alıyor, adres aynı ama html den dolayı farklıymış gibi algılıyor
turko
kullanıcı
kullanıcı

İleti limitsizim 26 May 2008 11:41

turko yazdı:
Simuzer yazdı:Google'a hemen geçmez... Bir süre bekleyin. Zamanla google sitenizin yeni halini kaydedecektir.

aslında şöyle oldu, site çökmekten son anda kurtuldu, önceden eski sürümü vardı modun, şimdi yeniden kurarken yeni sürümünü yükledim, dolayısıyla google'da indexlenmiş olan eski sayfalar html siz, yani google'dan gelen 404 hatası alıyor, adres aynı ama html den dolayı farklıymış gibi algılıyor

404 sayfasına yönlendirme atın ana sayfaya yönlensin...
“Hayal gücü bilgiden daha değerlidir” Albert Einstein
http://www.sanatuygarligi.com - Türkiyenin İlk Sanat Portali-Sanatla Hayatın Kesiştigi Nokta...
limitsizim
genel yetkili
genel yetkili

Kullanıcı avatarı

phpBB3: Orta
Sürüm: phpbb3

İleti turko 26 May 2008 18:55

limitsizim yazdı:
turko yazdı:

404 sayfasına yönlendirme atın ana sayfaya yönlensin...

sağol fakat bu da hiç yoktan iyidir denicek bi durum, ama html kalkarsa herkes aradığı sayfaya ulaşmış olcak, yani sevenleri ayırmamak lazım 4 karakter yüzünden, htaccess te bi düzenleme mi yapılacak acaba?
turko
kullanıcı
kullanıcı

Eklenti Sorunlar & Yardım

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir