Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Bu ikinci soru için veritabanında düzeltme yapan kod dışında bir alternatif daha var. viewforum ve viewtopic görüntülenirken, başlık formatı bir fonksiyonla düzeltilerek görüntülenebilir. Bu durumda veritabanına dokunmaz, ancak konu sayfasında, sayfadaki ileti sayısı (+1 konu başlığı için) kadar başlık düzeltmesi için fonksiyon çağrılır. Benzer şekilde başlık ilk harflerini büyüten bir phpbb2 eklentisi var, o şekilde bir kod parçası yazılabilir.siyabend yazdı:İkinci bir soru;
Geriye dönük konu başlıklarını düzeltme imkanı var mı?
Yani daha önce örneğin "TEST TEST TEST" şeklinde açılmış bir konuyu düzeltebilir miyiz?
Türkçe karakter sorunlarına çözüm buldum. Hem metin hem başlık formatı düzeltmesi düzgün olarak yapılıyor. Seçilen dil Türkçe ise, farklı fonksiyon düzeltme yapacak..clients yazdı:konu başlıgında ve mesaj içeriginde kucuk ı larıda buyuk I larıda i ye çeviriyor buna care bulundumu .

Kardeş sen kaldır, ben abbc3 premod dosyalarını indirip, localhosta kurdum test ettim. Bir uyumsuzluk veya beyaz sayfa yok, düzgün çalıştı.linus88 yazdı:neyse kaldırıyorum kardeş modu bunlar bilindik şeyler saten belki de advandec bbcodeden felan başka birşeyle alakalıdır çok mod kurulu özel ayarlar yapılı sitede
Eklenti sorunları çözülüp 0.0.4 sürüme güncelleme sonrası önce mesajda yazdığım veritabanını değiştirimeye alternatif yöntemi denedim çalışıyor.siyabend yazdı:İkinci bir soru;
Geriye dönük konu başlıklarını düzeltme imkanı var mı?
$topic_data['topic_title'] = censor_text($topic_data['topic_title']); include_once($phpbb_root_path . 'includes/functions_lowercase.' . $phpEx);
$topic_data['topic_title'] = remove_shouting_title_tr($topic_data['topic_title']);     $row['post_subject'] = censor_text($row['post_subject']);     $row['post_subject'] = remove_shouting_title_tr($row['post_subject']); include($phpbb_root_path . 'includes/functions_display.' . $phpEx); include_once($phpbb_root_path . 'includes/functions_lowercase.' . $phpEx);         // Send vars to template          $row['topic_title'] = remove_shouting_title_tr($row['topic_title']); 
0.0.4- 0.0.3 den farkı, Türkçe uyumlu UTF8 destekli fonksiyon kullanıldı.. ı,i, I,İ sorunları giderildi. Metinde de nokta, ünlem ve soru işareti sonrasındaki cümlenin ilk harfi büyük düzeltme yapılıyor.
Dosya indirme linki aynı, değişmedi.

clients yazdı:diğer konuda soyle demişsin.0.0.4- 0.0.3 den farkı, Türkçe uyumlu UTF8 destekli fonksiyon kullanıldı.. ı,i, I,İ sorunları giderildi. Metinde de nokta, ünlem ve soru işareti sonrasındaki cümlenin ilk harfi büyük düzeltme yapılıyor.
Dosya indirme linki aynı, değişmedi.
0.0.3 kullanıcıları için update secenegı varmı, ben konu içinde goremedım varsa update şeklinde gitsek daha iyi olmazmı,
ysl52 yazdı:Eklenti 0.0.4 sürüme güncellendi..
0.0.3 -> 0.0.4 güncelleme için posting.php düzenlemesi eskisi kaldırılıp yeniden yapılmalı ve includes/functions_lowercase.php dosyası üzerine yenisi yüklenmeli.

google 30 dk de eklerken bu eklenti yüzünden 7 güne çıkmış iddian var, hiç alakası yok. Burada 4 satır kod eklenen posting.php ile google botların işi olmaz.clients yazdı:Arkadaşım bu eklentiyi kurdugumdan beri farkettimki google konularımı gec indexliyor. eklentiden önce 30 dk ile 2 saat arasında ekledigim konu cıkıyordu ama simdi 7 ila 10 gun arasında değişiyor bu durum.
//Begin: Anti all uppercase
...
...
//End: Anti all uppercase//Begin: Anti all uppercase
...
...
//End: Anti all uppercaseDELETE FROM `phpbb_config` WHERE `config_name` = 'anti_all_uppercase_disable';
DELETE FROM `phpbb_config` WHERE `config_name` = 'anti_all_uppercase_enable_subject';
DELETE FROM `phpbb_config` WHERE `config_name` = 'anti_all_uppercase_enable_message';
DELETE FROM `phpbb_config` WHERE `config_name` = 'anti_all_uppercase_limit';
DELETE FROM `phpbb_config` WHERE `config_name` = 'anti_all_uppercase_correct';
DELETE FROM `phpbb_config` WHERE `config_name` = 'anti_all_uppercase_user_ids';
DELETE FROM `phpbb_config` WHERE `config_name` = 'anti_all_uppercase_subject_first_letter';
DELETE FROM `phpbb_acl_options` WHERE `auth_option` = 'u_ignore_uppercase';

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir