phpBB Türkiye - phpBB3 Türkçe destek ve geliştirme

İçeriği atla

Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

[reklam] - kidap.com.tr hizmete girmiştir

[reklam] - kidap.com.tr hizmete girmiştir

İleti sabri ünal 12 Şub 2008 17:57

phpbb güzel günlerin bir hatırası gibi kalmaz inşallah...

Dergi, forum, @-edebiyat, bloglar... Bütün bu güzellikleri phpBB ile uğraşırke kazandığım bilgi birikimleri ile edindim... ve yol düşleri Çatısı altında dostlarım ile gerçekleştirdim...

09 Şubat 2008 tarihi itibari ile uzun zamandır üstünde kafa patlatıp bir şekle sokamadığımız ve görsel temasını bir türlü istediğimiz şekilde tasarlayamadığımız http://www.kidap.com.tr / kitap satış sitesi hizmete girmiş bulunuyor...

Düşün Yayıncılık / Kidap Yayın Dağıtım bünyesinde gerçekleştirilen bu faaliyette, Sabri Ünal olarak editörlük ve yetkinlik göstermeye çalışacağız...

Kidap.net Konsepti Nedir?

* Kidap.net konsept olarak, temel bir kitap satış sitesi olarak hizmete başlamıştır... Sitenin dağıtım olarak etkin faaliyete başlaması ve rayına oturmasının ardından kitap eleştirileri ve yorumları ile sizlerle birlikte olmayı istiyoruz...

kodlar olarak açık kaynak kodlu olmasa da bu projenin bir çok noktasına açık kaynak kodu ile ilintili sistemler kurmayı ve açık kaynak ile tümleşik bir tasarım oluşturmayı hedefliyorum...

kidap dağıtım olarak açık kaynak kodlu sistemleri desteklemeyi ve sitemizin bir kısmını açık kaynak/wiki ile benzer bir sisteme dönüştürmeyi düşünüyoruz...

Şimdiden bütün müşterilerimize ve phpBB camiasına gelecek güzel günlerde başarılar diliyoruz...

Kidap.net Editörü
Sabri Ünal
sabri ünal
yönetici
yönetici

İsim: sabri ünal
HTML: İyi
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpbb3 CVS

internet ve web yazılım hizmetleri

Re: [reklam] - kidap.net hizmete girmiştir

İleti Akansu 12 Şub 2008 21:09

Gayet sade ve kullanıcı dostu olmuş.Sezgisel olarak neyin nerede olacağını tahmin edebiliyoruz , tasarımın en önemli boyutuda bu bence...

Dini kitapların ağırlıkta olduğunu gördüm. Bir iki tane alacaktım ama şuan elimde okumam gereken çok fazla kitap var (: Ali Şeriatinin kitaplarını ilk defa bir sanal kitapçıda görüyorum. Vaktayile aramıştım ama internet ten satış yapan site bulamamıştım.Bütün eserlerini büyük bir kitap fuarından temin ettim daha sonradan .

Yayın hayatınızda başarılar dilerim...
Akansu

İsim: Akansu
HTML: Orta
CSS: Orta
PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: phpBB3 Gold

Re: [reklam] - kidap.com.tr hizmete girmiştir

İleti seito 14 Şub 2008 12:25

hayırlı olsun kardeş görselliği çok güzel
seito