phpBB Türkiye - phpBB3 Türkçe destek ve geliştirme

İçeriği atla

profesyonel phpBB3 hizmetleri

Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

500 internal server error

Forum kuralları
Lütfen bu bölüm ve alt bölümlerde yardım isterken "yardım isteme şablonu" nu kullanınız.

500 internal server error

İleti medusa666 26 Şub 2008 19:13

selamlar arkadaşlar..
forumu kurdum ayarlarını yaptım,sonra çalıştı bir süre sonra..ancak FTP de bir başka forum klasöründe bir sorun çıktı ve host ile görüştük..görüşme sonucunda host sorunu çözdü..ancak bu seferde phpBB3 altındaki forumum açılmaz oldu..
bu konuda yardımlarınızı bekliyoum..
aldığım hata şöyle;
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@xxxx and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

adres : http://aydilge.biz/phpBB3/

teşekkürler şimdiden..
En son CitLemBiK tarafından, 26 Şub 2008 21:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.
Sebep: spama karşı e-posta silindi , + yanlis adres dogrusu ile degistirildi....
medusa666
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Orta
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpbb3

profesyonel phpBB3 çözümleri ve web hizmetleri

Re: 500 internal server error

İleti CitLemBiK 26 Şub 2008 21:24

Sorun host ile görüsmenden sonra gerceklestiyse host'un klasörlerin yada dosyalarin ayarlarini degistirmis olabilir...

Ayrica phpbb3 forumu kurduktan sonra bir baska klasördeki farkli forumun ulasilmaz olmasi biraz mantiksiz geldi bana...
Host'unun tam olarak nasil bir cözüm buldugunu yazabilirmisin ki bizde iyi kötü yorum yada bilgi verebilelim...

Saygi ve Sevgiler...

CitLemBiK
"İnsanda ağaca benzer ne denli yükseğe ve ışığa çıkmak isterse o denli yaman kök salar derinlere, karanlığa, kötülüğe..." (Wilhelm Friedrich Nietsche)
CitLemBiK
genel yetkili
genel yetkili

Kullanıcı avatarı

İsim: Ilker Demirkaya
HTML: Orta
PHP: Orta
phpBB3: İyi
Sürüm: phpBB 3.0.3

İleti ysl52 26 Şub 2008 21:59

500 hatasının sebebini öğrenmek için, hosting sunucu error loglara bakma imkanı (varsa) hata sebebini ortaya çıkarabilir..
ysl52
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: phpBB3.0.2

İleti muiketi 26 Şub 2008 22:12

HTTP 500 iç sunucu hatası alıyorum sorun ne olabilir?
500 hatası sayfanızda oluşan bir kodlama hatasıdır.

Hata içeriğini ve sebebini görmek için Internet Explorer' da aşağıda belirtilen ayarları yapınız.

"Araçlar > İnternet Seçenekleri > Gelişmiş" bölümüne girin.

Tarama Başlığı altındaki "Açıklayıcı HTTP hata iletilerini göster" bölümünün işaretini kaldırıp Tamam butonunu tıklayın.

Bu işlemi yaptıktan sonra sayfalarınızda oluşan ASP hatalarını görebileceksiniz.

500 hatası sayfanızda oluşan bir kodlama hatasıdır.

Hata içeriğini ve sebebini görmek için Internet Explorer' da aşağıda belirtilen ayarları yapınız.

"Araçlar > İnternet Seçenekleri > Gelişmiş" bölümüne girin.

Tarama Başlığı altındaki "Açıklayıcı HTTP hata iletilerini göster" bölümünün işaretini kaldırıp Tamam butonunu tıklayın.

Bu işlemi yaptıktan sonra sayfalarınızda oluşan ASP hatalarını görebileceksiniz.

markum.net
muiketi
yetkili
yetkili

Kullanıcı avatarı

HTML: İyi
CSS: Orta
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpBB3.0.0

Hata Mesajları

Kimler çevrimiçi