phpBB Türkiye - phpBB3 Türkçe destek ve geliştirme

İçeriği atla

Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Undefined index: HIDDEN_USERS_ZERO_TOTAL_AND (3.0.1 günelle)

Forum kuralları
Lütfen bu bölüm ve alt bölümlerde yardım isterken "yardım isteme şablonu" nu kullanınız.

Undefined index: HIDDEN_USERS_ZERO_TOTAL_AND (3.0.1 günelle)

İleti yaso_19 09 Nis 2008 14:23

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3289: Undefined index: HIDDEN_USERS_ZERO_TOTAL_AND
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3526: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2948)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3528: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2948)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3529: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2948)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3530: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2948)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 210: Undefined index: MIB

daha önce ikili alt forum gösterme ve advanced bbcode box kuruluydu. başka bi mod yok. acaba onlardan mı olduki :S
MIB olayı en son güncellemede eklendiyse;
anlamadığım şey nasıl tanımlı olmaz? tam 12 den benim modların kodlarına mı denk geldi bu yani şimdi..
yoksa başka bi hata mı var? yorumu olan?

------

daha dil dosyasını güncellemedim. galiba ondan oldu.

------
yaso_19

İsim: Yasin
HTML: Çok iyi
CSS: Başlangıç
PHP: Orta
phpBB3: İyi
Sürüm: PhpBB3 Gold 3.0.1

internet ve web yazılım hizmetleri

Re: Undefined index: HIDDEN_USERS_ZERO_TOTAL_AND (3.0.1 günelle)

İleti ALEXIS 09 Nis 2008 16:14

yaso_19 yazdı:daha dil dosyasını güncellemedim. galiba ondan oldu.

Kesinlikle, dil dosyanız güncel değildi.

phpBB3 Portal :: stabil sürüm 1.2.2 | phpBB3 Portal :: geliştirme sürümü 2.0.0
phpBB3 arama motoru optimizasyonu | phpBB3 Hızlandırma
ALEXIS

Kullanıcı avatarı

İsim: Sevdin Filiz
HTML: İyi
CSS: İyi
phpBB3: Çok iyi
Sürüm: phpBB 3.0.1

Re: Undefined index: HIDDEN_USERS_ZERO_TOTAL_AND (3.0.1 günelle)

İleti yaso_19 10 Nis 2008 08:58

eevt daha sonra dzeldi. sanırım aynı hatayı başkaları da görürse diye bıraktınız mesajı.. neyse kusura bakmayın tekrar.
yaso_19

İsim: Yasin
HTML: Çok iyi
CSS: Başlangıç
phpBB3: İyi
Sürüm: PhpBB3 Gold 3.0.1

Hata Mesajları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir