phpBB Türkiye - phpBB3 Türkçe destek ve geliştirme

İçeriği atla

Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Geri Bildirim hakkında yardım talebi

Geri Bildirim hakkında yardım talebi

İleti yaso_19 22 Ağu 2007 12:53

Arkadaşlar bu geri bildirim nedir?
Yönetim panelinden test üyeme geri bildirim yaptım, sonrasında yetkili panelinde kullanıcı notlarında baktım onu gösteriyo, ve rapor eden olarak beni gösteriyo. diğer yandan uyarı listesine bakıyorum yine orada gözüküyo..

yaw bu nasıl iş? insan düzgünce tek bir fonksiyon yapar. niye bunları birbirine karıştırmış?
mesela ben bu olaydan önce geri bildirimi, kullanıcıya not düşüoz fakat o göremiyo sanıyordum.

benim amacım şu: mesela siteme bi mod atıyacam, onun neler yaptığını neler yapmadığını yazıcam bu sayede herşeyi yazmış olacam, ondansonrada bunları değerlendirecem, adam sağlam dicem yada bu fasafiso geç bunu dicem falan.... bi anlamda adama puan vercem. adam ne zaman yeterli puana geldi; bu adamda yöneticilik kabiliyeti var diyip kıdem yükseltçem.

şimdi türkçe tercümede de karışıklık var burda.. bi yerde geri bildirim derken biyerde de uyarı geçiyo, burda beni tam anlamıyla aydınlatırmısınız?!

dediğimle alakası yok hadi diyelim bu geri bildirim denen özelliğin,
böyle bi mod istediği yapabilirmiyiz bide? sanırım baya kişinin işine yarar bu :?
yaso_19

İsim: Yasin
HTML: Çok iyi
CSS: Orta
PHP: İyi
phpBB3: İyi
Sürüm: PhpBB3 Gold 3.0.1

profesyonel phpBB3 çözümleri ve web hizmetleri

Re: Geri Bildirim hakkında yardım talebi

İleti ALEXIS 22 Ağu 2007 21:25

geri bildirim = feedback

en iyi tercüme karşılığı buydu.
ALEXIS
eklenti yazarı
eklenti yazarı

Kullanıcı avatarı

İsim: Sevdin Filiz
HTML: İyi
CSS: İyi
PHP: Orta
Sürüm: phpBB 3.1.0

Re: Geri Bildirim hakkında yardım talebi

İleti yaso_19 23 Ağu 2007 09:36

peki tam anlamıyla ne işe yarar?
benim anlatmak istediğime mi yarar? Sonuçta orda yazılan Kullanıcı Notlarına kaydoluyo. sadece not mu? pek amacını kestiremedim ben
yaso_19

İsim: Yasin
HTML: Çok iyi
CSS: Orta
PHP: İyi
Sürüm: PhpBB3 Gold 3.0.1

Kullanım & Ayarlar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir