Arkadaşlar siteme phpbb3 gold kurulu kaç gündür paneli çözmeye çalıştım ama mümkün değil çıkamadım işin içinden.(şahsi görüşüm gereksiz birsürü detay var) şuanda forumum hazır durumda temamı editledim modlarımı kurdum fakat phpbb3 ile ilgili okadar kod paylaşımı vs varken kullanımı hakkında hiçbir bilgi yok panelin zor olduğu okadar belirtilmiş fakat yeni başlayanlar için hiçbir bilgi bulamadım.Siteyi düzenlerken tema,mod vs paneli öğrenme işini en sona bırakmıştım fakal malesefki arapsaşından beter dün gece komple silecektim ama onca emeğin boşa gitmemesi için sonkez sormayı düşündüm.Yapmak istediğim gruplar oluştrumak
mesela photoshop takımı diye bir gurup oluşturmak istiyorum sadece photoshopla ilgili alanlarda konu silsin taşısın ve düzenlesin diğer alanlarda normal anket açsın yorum yazsın vs bunu detaylı bir şekilde anlatabilirseniz sevinirim hatta bu bilgilerle ilgili makaleler olsa çok iyi olacağını düşünüyorm phpbb nin kendi sitesinde birkaç şey var ama ingilizce malum.Gördümki phpbb'ye aşina olanlar bile çok fazla takılıyor bu konuda ben gibi hiç phpbb kullanmayanlar için butür bilgiler verilirse forumda çok kişi faydalanacaktır.