Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Zaten bbcode olarak html eklenip sayfa oluşturulabiliyor forumda. Ben mesela html sayfa kaynağını yönetim panelinden ekliyorum, forumda [bbcode]1[/bbcode] vb yazarak veriyorum..CitLemBiK yazdı:YSL benim demek istedigim sadece yönetici , YÖNETICI PANELINDEN html kodlariyla sayfalar olusturacak

## MOD Title: Blank Template MOD
## MOD Author: Poupoune < poupoune@phpbb-fr.com > (N/A) http://php-tools.org/poupoune/
## MOD Author, Secondary: psychowolfman < admin@saskmetal.com > (Brent Upton) N/A
## MOD Description: An easy way to add a blank page to your forum
## MOD Version: 2.0.0 

Bahsettiğin html kodu, aynı foruma youtube kod eklemeye benzer olarak, bbcode olarak ekleyebilirsin. bbcode butonlarını göstermessin, bazı kullanıcılara o hakkı vermezsin gerekirse..turko yazdı:Benim bahsettiğim olay, mesela bir siteden döviz kuru, hava durumu, fal tahmini vs. alıp bir mesajın içinde göstermek. Bunu yaparkende başka kullanıcıların bu özelliği istismar etmelerinin önüne geçmek.

ysl52 yazdı:Bahsettiğin html kodu, aynı foruma youtube kod eklemeye benzer olarak, bbcode olarak ekleyebilirsin. bbcode butonlarını göstermessin, bazı kullanıcılara o hakkı vermezsin gerekirse..turko yazdı:Benim bahsettiğim olay, mesela bir siteden döviz kuru, hava durumu, fal tahmini vs. alıp bir mesajın içinde göstermek. Bunu yaparkende başka kullanıcıların bu özelliği istismar etmelerinin önüne geçmek.
Yada direk, overall_footer.html sitil dosyasında da ekleyebilirsin html kodunu..

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 1 misafir