phpbb3 forumumda uyelik admin onayli. Gunluk olarak uye olanlari kontrol edip, onay veriyorum.. Ben onay verdigimde bilginiz gibi uyelerin, email'lerine
"Hesabiniz kullanima acildi" seklinde bir e-mail gidiyor... Ben siteme ozel bir tasarim hazirladim, email icin.. Sitemin logosu, slogani, minyatur banneri, grafik, kendim yazdigim bir yazi ve "Hos geldiniz" mesaji... Hazirladigim yapi HTML. Tek sayfalik bir web sayfasi olarak dusunun
Uyelikleri aktivasyon yaptigimda, soz konusu uyeye " Hesabiniz kullanima acildi..." yerine, benim tasarladigim ozel grafikli e-mail gitsin istiyorum...
Turkce dil dosyasi klasorunde, admin_welcome_activated.txt dosyasini inceledim...
- Kod: Tümünü seç
Subject: {SITENAME} - Hesabınız kullanıma açıldı
Sayın {USERNAME},
Bu elektronik posta, {SITENAME} sitesinde yer alan hesabınızın etkinleştirilerek kullanıma açıldığını haber vermek amacıyla sistem tarafından otomatik olarak gönderilmiştir. Daha önce belirlediğiniz kullanıcı adı ve parolanızla oturum açabilirsiniz.
Bizimle olduğunuz için teşekkür ederiz.
{EMAIL_SIG}
Seklinde bir icerik var.. Ben bunu silip yerine hazirladigim grafikli e-mailin HTML kodlarini aynen yapisitirip kaydettim..
Sonra bir deneme uye yapip, uyeyi aktif ettim.. Deneme uyenin posta kutusuna e-mail geldini gordum...
ancak uyeye e-mail Grafik olarak gitmemis. HTML kodlari olarak gitmis.
Bu dedigimi nasil yaparim? tesekkurler!