Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

çiçek sepeti

Forum Taşıma

Forum kuralları
Lütfen bu bölüm ve alt bölümlerde yardım isterken "yardım isteme şablonu" nu kullanınız.

Forum Taşıma

İleti caqp 15 Oca 2009 11:54

merhabalar
phpbb3 kullanıyorum ve burada biraz araştırma yaptım tam anlamıyla anlayamadım.forumu bir hosttan baska bir hosta tasımak tam anlamıyla ama nasıl olur.admin panelde yedek alınıp diger hostta kurulması gerek falan diye buluyorum ancak bunun icinde sanırım diger hostada forumu kurmak lazım sanırım.yedegi yeniden kurmak için.iki hosttada plesk panel var komple tasıma yapabilirmiyim birbirleri arasında transfer yaparak.ayrıca suan bulundugu hostta forumumu acamıyorum buyuzden değişiklik yapıcam.admin panelden değilde farklı biyerden olabilirmi acaba?ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.teşekkurler
caqp
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Orta
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpBB 3.0.0

Re: Forum Taşıma

İleti doctoralone 15 Oca 2009 18:44

hostçunla konuş, hostçuların büyük bölümü ücretsiz taşıma işlemi yapıyor.
eğer kendin yapacaksan ftpden bütün dosyalarının yedeğini al ve sonra da phpmyadminden de sql yedeğini al.
yeni hostuna dosyaları at ve sql sorgularını yap. Daha sonra config.php dosyasını yeni hostuna göre düzenle. Hayırlı olsun :)
bu arada bu taşıma sırasında dosyaların izinlerinde bir değişiklik olabilir, taşıdıktan sonra onu da kontrol et ;)
doctoralone
kullanıcı
kullanıcı

Sürüm: 3.0.8

İleti caqp 15 Oca 2009 20:29

plesk panelden backup alıp diger hostta backup ı kurdum aynen butun ayarlarıyla kuruldu.dns ayarlarınıda yaptım.şimdi yonlendirilmesini bekliyorum ancak aklıma geldi eski serverımda mysql4 tu yenisinde mysql5 kusur birşey.bunun yaratacagı problem warmıdır acaba?
caqp
kullanıcı
kullanıcı

Sürüm: phpBB 3.0.0

İleti clients 16 Oca 2009 10:39

mysqldumper kullan sql yedegini almak için en kullanıslı ve sorunsuz yedek programı.
clients
kullanıcı
kullanıcı

phpBB3: Orta
Sürüm: 3.0.1

Kurulum, Taşıma

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir