phpBB Türkiye - phpBB3 Türkçe destek ve geliştirme

İçeriği atla

Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Güncelleme ile ilgili birkaç soru

Forum kuralları
Lütfen bu bölüm ve alt bölümlerde yardım isterken "yardım isteme şablonu" nu kullanınız.

Güncelleme ile ilgili birkaç soru

İleti doctoralone 11 Arl 2007 13:34

1) Önce yüklü modları mı güncelleyeceğiz yoksa phpbbyi mi?

2) Birkaç gün sonra gold sürüm çıkacak. RC7den direk Gold sürüme güncelleme imkanımız olacak mı yoksa önce RC8e güncellememiz gerekecek mi?

3) RC8den Gold sürüme güncelleme aynı RCler içindeki güncellemelere mi benzeyecek?

Şimdilik bukadar :) Şimdiden teşekkür ederim...
doctoralone

HTML: Orta
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: Allergy premod,yakusha premod,3.0.1

internet ve web yazılım hizmetleri

Re: Güncelleme ile ilgili birkaç soru

İleti mc_kelleci 11 Arl 2007 18:25

rc8 ile gold sürüm arasında köklü bi değişiklik olacagını zannetmiyorum. o yüzden bildigimiz türden bi güncelleme olur diye düşünüyorum. kullandıgımız modlarında uyumlu olacağını düşünüyorum.zaten turbo güncelleme yöntemiyle güncelleme yaptıktan sonra modları yeniden kuraibliyorsan modda güncellemeye gerek yoktur demektir :) yani önce phpbbyi turbo yoldan güncellersin sonra modlarını tekrar kurarsın.
rc7 den gold sürüme direk güncelleme olup olmayacagını herhalde aramızda bilen yoktur.o yüzden rc8 e güncellemek için kullanılan paketi bilgisayarında bulundurmanı tavsiye ederim. herhangi bi sıkıntı olursa önce rc8 e sonra gold sürüme güncellersin...
mc_kelleci
uzaklaştırıldı

HTML: Orta
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpbb3.0.0 gold

Re: Güncelleme ile ilgili birkaç soru

İleti ALEXIS 11 Arl 2007 18:27

Bu tür soruları daha önce cevaplamıştık.

Ara sürümleri atlayarak son sürüme geçebilirsin. Eklenti konusunda büyük bir ihtimal ile eklentiler güncellemede sorun çıkarak ve "turbo yöntem" dediğimiz olayı yapıp eklentiler de en baştan kuracaksın.

phpBB3 Portal :: stabil sürüm 1.2.2 | phpBB3 Portal :: geliştirme sürümü 2.0.0
phpBB3 arama motoru optimizasyonu | phpBB3 Hızlandırma
ALEXIS

Kullanıcı avatarı

İsim: Sevdin Filiz
HTML: İyi
CSS: İyi
PHP: Orta
phpBB3: Çok iyi
Sürüm: phpBB 3.0.1

Kurulum, Taşıma

Kimler çevrimiçi