Merhaba arkadaşlar,
Adım Ergin 30 yaşındayım ve ticaretle ilgileniyorum. Samsun'da yaşıyorum. Aranızda çok yeniyim. Dk 1 gol 1 demezsiniz umarım ama kafama takılan birkaç şey hakkında sizlerden bilgi almak istedim.
Öncelikle tahmin edebileceğiniz gibi forum kurma niyetindeyim. Web bilgim biraz kısıtlı ama okumaya, anlamaya ve denemeye çalışacağım.
Öncelikle kuracağım forum için gerekli malzemeler şunlar mıdır?
1) Alan adı Satınalma
2) Hosting Satınalma
3) Phbb3 + Türkçe Dil Paketi Edinme
Eksiğim varsa lütfen hatırlatınız...
Ben forumu öncelikle kendi bilgisayarıma kurarak (sanırım bunu sizler localhost olarak isimlendiriyorsunuz) bazı eklentileri ve modülleri tamamen hazır hale getirdikten sonra Host'a yollamak istiyorum. Bunun için bilgisayarıma kurulum yapabilir miyim? Veri tabanını direk bilgisayarımda kurabilir miyim?
Sitenizde yayınlanmakta olan phpBB3 3.0.5 phpBB 3.0.5 Türkçe [ Tam paket - Türkçe dil ve resim dosyaları dahil ] sürümünü indirdikten sonra hangi adımları izleyerek kendi bilgisayarımda forumu kullanır hale gelebilirim? Kurulumdan sonra admin paneline ve yönetim paneline nasıl ulaşabilirim? Forumu direkt kullanmaya başlayabilir miyim? Konu açıp forumu dolu hale getirebilir miyim?
Birden fazla sorum olduğundan aramalarla karışık sonuçlara ulaşabildim. Kusura bakmayın. Şimdilik bunlar yardımcı olursanız sevinirim. B