Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

çiçek sepeti

Mysql Temizlik için neler yapılabilir.

Forum kuralları
Lütfen bu bölüm ve alt bölümlerde yardım isterken "yardım isteme şablonu" nu kullanınız.

Mysql Temizlik için neler yapılabilir.

İleti clients 18 Arl 2008 15:00

phpBB3 sürümü: 3.0.2
Panonun tam adresi: http://www.jengoteam.com
Eklentiler / Temalar:Advanced phpBB3 SEO mod Rewrite (0.4.4)-No avatar-preime quick reply-İmage resize-Çoklu Alt Forum Gösterimi .
Eklentilerin indirme adresi:.........
İşletim sistemi, php ve mysql sürümünüz: Linux-MySQL 5.0.51a-community
Sorun çıkan sayfa URL adresi:

yukarıda yazılanlarla işim yok benım için değersizler şu an soruma yanıt almak için illaki bu doldurulması gerekirmiş. bizde doldurduk neye yarıyacaksa.

arkadaşım, Linux işletim sistemi olan üzerinde MySQL 5.0.51a-community kurulmuş bir sistemde phpBB3 sürümü: 3.0.2 olan ama oncesinde phpbb2 kullanıpda phpBB3e dönüştürdüğümüz 34bin kişilik forumda .Advanced phpBB3 SEO mod Rewrite (0.4.4)-No avatar-preime quick reply-İmage resize-Çoklu Alt Forum Gösterimi . ve daha fazlası modlar kurulup daha sonra ihityac dısı oldugunu düşünerek mysql tabanından kodları silmeden forumdaki kodları kaldırarak yolumuza devam ettik.ve hazır premodlar kullanarak " 1den fazla " bu premodlarla birlikde gelen modlarda Database bazı kodlar yazması nedenıyle database iyice karıştı. buraya kadar anlamıssınızdır inş.

şimdi ben diyorumki:bu database içersinden üyeler-üyelere ayit mesajlar-konular-bölümler yetkiler-yetkililer kalsın ve diğerlerini silerek elimde temiz bir database yapmak istiyorum ama hengilerinin silinip hangilerini kalması gerektigini bilmiyorum .

Daha onceki acdıgım konuda yazdıklarımı anlamayan arkadaş. bunu anlarsın umarım konu altına rencide edicek kelimeler yazarak konu kitlemek cok kolay belkı bu senı rencıde edermi bilmem .
clients
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Orta
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: 3.0.1

Re: Mysql Temizlik için neler yapılabilir.

İleti IcEman 18 Arl 2008 15:15

bu şekilde ukalaca yardım isteyerek hiç bir yere varamayacağının farkındasındır umarım.. kimse ile ikili diyaloğa girmek istemiyorum.Ben kuralları uygularım .. Kimseyi rencide etmek gibi bir sorunum yok...Herkes kurallara göre oynarsa hiç bir zaman problem çıkmaz.

• Yöneticilerin (özellikle yüksek seviyeye sahip) yaptığı uygulamalar (ileti silme, ileti düzenleme, kural koyma, uzaklaştırma) hiçbir şekilde sorgulanamaz, hesap sorar gibi yeni konular açılamaz.
  • Her ne olursa olsun, yöneticileri küçümsemek, sataşmak, laf yetiştirmek, küçük düşürmeye çalışmak, kişiliklerine saldırmak ve rencide etmek, özel bilgilerini açıklamak kesinlikle yasaktır.

-kilitli-
----------------------------------

yukarıda yazılanlarla işim yok benım için değersizler şu an soruma yanıt almak için illaki bu doldurulması gerekirmiş. bizde doldurduk neye yarıyacaksa.

Daha onceki acdıgım konuda yazdıklarımı anlamayan arkadaş. bunu anlarsın umarım konu altına rencide edicek kelimeler yazarak konu kitlemek cok kolay belkı bu senı rencıde edermi bilmem .

---------------------------------
IcEman
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
Sürüm: phpBb 3.0.8

Re: Mysql Temizlik için neler yapılabilir.

İleti muiketi 19 Arl 2008 22:41

tez 1; bu site üyelerinin büyük çoğunluğunun kendi sitesi var -site admini statüsünde-
tez 2; her admin ya da site yöneticisi o sitenin kurallarına uyulmasını ister bekler..
...
...
tezler çoğaltılabilir.. gelgelelim sonuca;
buna rağmen bu sitede oldukça sade ve anlaşılır bir türkçe ile hazırlanmış, geneli kullanıcın iyiliğini gözeten ve hemen hemen tamamı internet etiğinde yeralan uygulamalara/kurallara uyulması istendiğinde bu neden ağrınıza gidiyor..

böyle anlamsız klavye delikanlılığınız ile bir yere varamazsınız..
muiketi
yetkili
yetkili

Kullanıcı avatarı

HTML: Çok iyi
CSS: Orta
Sürüm: phpBB 3.0.7 PL1

Kurulum, Taşıma

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir