phpBB3 sürümü: 3.0.2
Panonun tam adresi: http://www.jengoteam.com
Eklentiler / Temalar:Advanced phpBB3 SEO mod Rewrite (0.4.4)-No avatar-preime quick reply-İmage resize-Çoklu Alt Forum Gösterimi .
Eklentilerin indirme adresi:.........
İşletim sistemi, php ve mysql sürümünüz: Linux-MySQL 5.0.51a-community
Sorun çıkan sayfa URL adresi:
yukarıda yazılanlarla işim yok benım için değersizler şu an soruma yanıt almak için illaki bu doldurulması gerekirmiş. bizde doldurduk neye yarıyacaksa.
arkadaşım, Linux işletim sistemi olan üzerinde MySQL 5.0.51a-community kurulmuş bir sistemde phpBB3 sürümü: 3.0.2 olan ama oncesinde phpbb2 kullanıpda phpBB3e dönüştürdüğümüz 34bin kişilik forumda .Advanced phpBB3 SEO mod Rewrite (0.4.4)-No avatar-preime quick reply-İmage resize-Çoklu Alt Forum Gösterimi . ve daha fazlası modlar kurulup daha sonra ihityac dısı oldugunu düşünerek mysql tabanından kodları silmeden forumdaki kodları kaldırarak yolumuza devam ettik.ve hazır premodlar kullanarak " 1den fazla " bu premodlarla birlikde gelen modlarda Database bazı kodlar yazması nedenıyle database iyice karıştı. buraya kadar anlamıssınızdır inş.
şimdi ben diyorumki:bu database içersinden üyeler-üyelere ayit mesajlar-konular-bölümler yetkiler-yetkililer kalsın ve diğerlerini silerek elimde temiz bir database yapmak istiyorum ama hengilerinin silinip hangilerini kalması gerektigini bilmiyorum .
Daha onceki acdıgım konuda yazdıklarımı anlamayan arkadaş. bunu anlarsın umarım konu altına rencide edicek kelimeler yazarak konu kitlemek cok kolay belkı bu senı rencıde edermi bilmem .