angelside yazdı:sıfır mesajı olanları komple sil, diğerlerinin adını değiştir, aynı hata canver.net ile yaşadım ama sadece 3 kullanıcı vardı.
Çıldırma noktasındayım

önce phpbb_user tablosunu kaldırdım bu sefer dönüşüm hiç olmadı. Geri ekledim. siteyi kuran üye dışındaki bütün üyeleri sildim.
- Kod: Tümünü seç
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/utf/data/recode_basic.php on line 419: strtr() [function.strtr]: The second argument is not an array.
Tehlikeli dönüştürme hatası
Tehlikeli dönüştürme hatası
functions_phpbb20.php [ 1807 ]
Eski sitenizde çakışan kullanıcı adları bulundu. Dönüşümü tamamlamak için lütfen bu kullanıcıları silin veya yeniden adlandırın; böylece her temiz kullanıcı adı için eski forumunuzda sadece bir kullanıcı olacaktır.
temiz kullanıcı adı şunun için:
» kullanıcı id: -1 kullanıcı adı: (0 mesaj)
» kullanıcı id: 2 kullanıcı adı: (603 mesaj)
Hala mevcut kullanıcılar için hata veriyor.
NOT: clean_tables ile premoda ait bütün modları kaldırdım. Şu anda saf phpbb2 deyim. Yani sorun premod ya da modlar da değilmiş. Anlamadığım şey, ben premoda hiç ekstra mod yüklemedim. Hiç bir şekilde ekstra sql tablosu eklemedim. Neden böyle anormal bir hata alıyorum anlamış da değilim. Yani diğer insanlar dönüşümü başarıyla uygulamışlar. Keşke hiç dönüşüm yapmasaymışım