Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

muhakara yazdı:sadece yönetim panelinde portal sekmesinde türkçe karakterler gözükmüyor..ama o portalla ilgili değil sanırım...dil seçimimi yapmam gerekiyor (karakter) galiba

siber yazdı:muhakara yazdı:sadece yönetim panelinde portal sekmesinde türkçe karakterler gözükmüyor..ama o portalla ilgili değil sanırım...dil seçimimi yapmam gerekiyor (karakter) galiba
Aynı sorun bendede mevcut. Nasıl düzeltebiliriz acaba ?

siber yazdı:Iceman dediğiniz gibi yaptım ama değişen bir durum yok. Ancak notepad ile açtığımda karakterler düzgün ama yönetim panelinde aynı. Ayrıca ilginizede teşekkür ederim sağolun. Bir de şimdi dikkatimi çekti o kısımda bir kaç özelliğe tıklayınca bembeyaz sayfa çıkıyor. Mesela "En son ?", "Takvim" gibi birkaç linkte bembeyaz sayfa çıkmakta.

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4222: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/portal.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4224: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/portal.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4225: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/portal.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4226: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/portal.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 149: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/portal.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 151: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/portal.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/portal.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/acp/portal.php:1)

Eklenti Tanıtımları, Duyurular, Güncellemeler
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir