Teşekkürler , bir sorum daha olacaktı benim .(Ekleme yaptıktan sonra yazıyı bir daha okudumda bir kaç sorum daha olmuş =) )
Phpbb-seo'yu 3.0.5'e kurdum , çokta güzel çalışıyor . Lakin bir sorunum var , kullandığım tema subsilverPlus , stillere giriyorum subsilverPlus'ın şablonlarına giriyorum . Ftp'den template klasörünün içine a.html diye bir dosya atıyorum diyelim. Bu şablonlarda çıkmıyor. Bunun seo'yla alakalı olduğuna eminim çünkü deaktif edip bütün belleği temizleyip subsilverPlus'ı silip tekradan yüklediğimde herşey normale geliyor.
Şöyle açıklayayım en kısa yoldan ;
SubsilverPlus temasıyla seo'yu aktif edince , Şablon detaylarındaki Dosya sistemi işaretli olan şey veritabanına geçiyor. Yani bilgileri veritabanından çekiyor. Bunu dosya sisteminede geri döndüremiyorum.
Ne yapmam gerek nasıl çıkarım neyi yanlış yaptım , yardım ederseniz sevinirim

Ekleme : Şu anda genel ayarlardan varsayılan stilde Subsilver Plus ayarlı olmasına rağmen tamam subsilver2

Bu normal midir , daha önce yapanlar böyle sorunlar yaşamış mıdır ?
Birde ben 8-9 tane temada yükleyip silmiştim ondanda olabilir sanırım

Ekleme 2 : 3.0 RC7 olan forumum içinde yükseltme yapın demişsiniz. Lakin yükseltme dosyalarını nereden bulurum , phpbb.com'un sitesinde 3.0.0'dan başlamış yükseltmeye . Sanırım benim ilk önce Rc7 'ya sonra RC8 RC9 ve 3.0.0 sürümüne geçmem gerekiyor. Oradan 3.0.4'e ve 3.0.5 'e.
Sıralamam doğru sanıyorum , lakin 3.0 RC7'ten 3.0 RC8'e kadar olan update dosyalarını nereden bulabilirim ?
(phpbb.com'da yok.)
En son asdf1905 tarafından, 22 Tem 2009 18:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.