Bunun bu arada bazı hataları var. Buraya yazmak uygunmudur bilmiyorum yaklaşık 1 saattir bununla uğraşıyorum.
- Kod: Tümünü seç
RewriteRule ^forum/[a-z0-9_-]*-u([0-9]+)/(topics|posts)/?(sayfa([0-9]+)\.html)?$ /forum/search.php?author_id=$1&sr=$2&start=$4 [QSA,L,NC]
Normalde burdaki htaccess değişikliğinde (topics|posts) kısmı (konular/iletiler) şeklinde fakat tr yapınca çalışmıyor, ing kullanmak zorunda kalıyoruz.
devamında ?(sayfa([0-9]+)\.html) ibaresi aslıdna burda yanlış. çünkü;
yaso-19-u2/topics/sayfa30.html
çıkıyor. Dikkat!: Burası 2. sayfa normalde. Yani aslında orasının sayfa değil ileti olması lasım, ama onu ileti olarak değiştirdiğimizde yine hata verior. seo class dosyasından değişiklik yaptığımda da aktif olmuyor. Yanlış yere bakıo olabilirim.
yine aynı şekilde;
RewriteRule ^([a-z0-9_-]+)/?(ekip([0-9]+)\.html)?$ /viewforum.php?forum_uri=$1&start=$3 [QSA,L,NC]
satırında ekip ibaresi başlı başına yanlış, orada ileti kullanılması gerekiyor yinede. ben sayfa olarak kulalnıyorum ileti yapınca sayfa görüntülenemiyor..
------
Öncelikle bu mod başlı başına bi anlam karma karmaşası içinde yada sabaha kadar uyumadığımdan dolayı kafam basmıyo.. Kendi iletileriniz'den kasıt kendi iletilerimizi aramaktır. Orada "topics" yada "konular" kelimesinin ne anlamı var? Demekki orada ileti olması lasım. Demekki toptan kod yanlış.
$sr = (@$this->get_vars['sr'] == 'iletiler' ) ? 'iletiler' : 'iletiler';
Burda şart kullanmak saçmalık. çünkü aranan topic değil post, mod yazarı bence uyuklayarak yazdı burları

Bende iletiler olarak değiştirdim 3 yeri, şimdi şartı düzeltmekle uğraşamıcam.
yine case: egosearch ün içersinde;
$this->url = $this->seo_url['user'][$user->data['user_id']] . $this->seo_delim['sr'] . 'iletiler' . $this->seo_ext['user']; // Ne gereği varsa?.. Orada iletiler yada posts topics ne yazarsanız yazın etki etmiyor siteye... neyse..
Diğer sonrasında gelen sayfa30 ibaresine baktığımda bu Türkçeleştirmenin içinde verilen ekstralaştırmanın içersindeki pagination olayı olduğunu görüyorum.. Burada otomatik sayfa ibaresi konmuş tr si olarak. Fakat dediğim gibi yazar ya dilini hiç bilmiyo yada gerçekten ayakta uyurken yazdı bu kodları.. Yada ben anlam karmaşası içindeyim.. Fakat eskisiyle şimdikini kaldırınca da ben daha doğru yaptım gibime geliyor..
Konu, sayfa gibi ibareleri arkadaşlar ingilizcesine bakarak yazmışlar sanırım buna dikkat etmemişler ama onları itham ettiğim yok sakın anlaşılmasın. Dediğim gibi yazar uyuyodu galiba yazarkne

Yada ben hala uyuyorum...
Hatam varsa düzeltin ve uyarın lütfen.
İşte phpbb_seo_class.php dosyasında yaptığım son düzenlemeler:
(Kelime başlarını aratınız, değişiklik yapmadan önceki hallerini veremiyeceğim. Değişiklik yaparken bunları göz önünde bulundurun.)
$this->seo_static['pagination'] = 'ileti';
search_adv fonksiyonunu tamamen veriyorum:
function search_adv() {
$this->path = $this->seo_path['phpbb_urlR'];
$user_id = !empty($this->get_vars['author_id']) ? $this->get_vars['author_id'] : ( isset($this->seo_url['username'][rawurldecode(@$this->get_vars['author'])]) ? $this->seo_url['username'][rawurldecode($this->get_vars['author'])] : 0);
if ( $user_id && isset($this->seo_url['user'][$user_id]) ) {
// Filter default params
$this->filter_get_var($this->phpbb_filter['search']);
$this->{$this->rewrite_functions['user_pagination']}($this->seo_ext['user']);
$sr = (@$this->get_vars['sr'] == 'iletiler' ) ? 'iletiler' : 'iletiler';
$this->url = $this->seo_url['user'][$user_id] . $this->seo_delim['sr'] . $sr . $this->start;
unset($this->get_vars['author_id'], $this->get_vars['author'], $this->get_vars['sr']);
return;
} elseif ( $this->seo_opt['profile_noids'] && !empty($this->get_vars['author']) ) {
// Filter default params
$this->rewrite_pagination_page();
$sr = (@$this->get_vars['sr'] == 'iletiler' ) ? '/iletiler' : '/iletiler';
$this->url = $this->seo_static['user'] . '/' . $this->seo_url_encode($this->get_vars['author']) . $sr . $this->start;
unset($this->get_vars['author'], $this->get_vars['author_id'], $this->get_vars['sr']);
return;
} elseif (!empty($this->get_vars['search_id'])) {
switch ($this->get_vars['search_id']) {
case 'active_topics':
$this->{$this->rewrite_functions['atopic_pagination']}($this->seo_ext['atopic']);
$this->url = $this->seo_static['atopic'] . $this->start;
unset($this->get_vars['search_id'], $this->get_vars['sr']);
if (@$this->get_vars['st'] == 7) {
unset($this->get_vars['st']);
}
return;
case 'unanswered':
$this->{$this->rewrite_functions['utopic_pagination']}($this->seo_ext['utopic']);
$this->url = $this->seo_static['utopic'] . $this->start;
unset($this->get_vars['search_id']);
if (@$this->get_vars['sr'] == 'iletiler') {
unset($this->get_vars['sr']);
}
return;
case 'egosearch':
global $user;
$this->set_user_url($user->data['username'], $user->data['user_id']);
$this->url = $this->seo_url['user'][$user->data['user_id']] . $this->seo_delim['sr'] . 'iletiler' . $this->seo_ext['user'];
return;
case 'newposts':
$this->{$this->rewrite_functions['npost_pagination']}($this->seo_ext['npost']);
$this->url = $this->seo_static['npost'] . $this->start;
if (@$this->get_vars['sr'] == 'topics') {
unset($this->get_vars['sr']);
}
return;
}
}
$this->path = $this->seo_path['phpbb_url'];
return;
}
Not: Simple rewrite kullananlar "search_adv" fonksiyonunun bi üstündeki "search_smpl" fonksiyonunda kopya çekerek değişiklik yapabilirler

2. Not: Anlamayanlar anlamadıkları yerleri sorsunlar, kafam anca bu kadar basıyo, en iyi anlatma şeklim genel olarak bu

Eğer tespit ettiklerim doğruysa Türkçeleştirme belgesi bunlara uygun olarak 1.0.2 sürümüne yükseltilebilir.
Hatalarım var ise düzeltiniz ve bildiriniz lütfen..