phpBB Türkiye - phpBB3 Türkçe destek ve geliştirme

İçeriği atla

profesyonel phpBB3 hizmetleri

Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Phpbb3 Seo & phpbb3 portal

Phpbb3 Seo & phpbb3 portal

İleti KLaS 05 Kas 2007 00:26

bu ikisini kurdum dblerde acp den dolayi bir cakisma vardi hallettim admin panelinde takviminden portalina phpbb seo eklentisine herseyi yonetebiliyorum hersey 4 4 lukdemek yerinde olur isteyen olursa acp leri seoyla uyumlu sekilde calisack portal_install.php sini ekliyebilirim seiteye fakat boyumu asan bir konu varki su

ornegin forumda dolasirken bir linke tiklandiginda baslik turknet.cc/duyurular-f2/ucretsiz-turknet-cc-blogunu-olustur-t2.html

son uzantisi html olarak takir takir aciliyor fakat portaldan bir linke tikladigimiz zaman turknet.cc/viewtopic.php?t=2&f=2 baslik rewriteye ugramiyor ilk basta .htaccess doyasi ile ugrasa ugrasa kafayi yedim ama sole oturup iyice bi dusununce .htaccess dosyasi ile alakasi olmadigini anladim news.php ile halledebilicegimi dusundum ama kodlar boyumu asti :)

kafam allak bullak bullak oldu bu durumda ustalarimdan yardim istiyorum hangi dosyada hangi degisiklikle halledebilirz bu sorunu en az 5 saat phpbb ile ilgili butun konulari dolasmama ragmen hicbir ipucuna rastliyamadim yabanci siteler dahil eminim ileride cok lazim olucak bir konu
KLaS
kullanıcı
kullanıcı

HTML: İyi
CSS: Orta
PHP: İyi
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpbb3, rc7

Re: Phpbb3 Seo & phpbb3 portal

İleti saka 05 Kas 2007 10:37

Yazdıklarından hiçbirşey anlayamadım.
saka
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Orta
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpbb3

Re: Phpbb3 Seo & phpbb3 portal

İleti Simuzer 05 Kas 2007 11:20

Herhalde phpBB3'ü bu yazmış...

Design Meinnet.Ch © 2007

phpBB3 Portal'ın da Türkçe dil dosyasının da imzaları yok.
Gelişmiş phpBB3 Premod Sistemi | Simuzer Premod
http://www.simuzer.com
Simuzer
kullanıcı
kullanıcı

Kullanıcı avatarı

HTML: İyi
CSS: Orta
PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: 3.0.2

phpBB3 SEO-SEF