phpBB Türkiye - phpBB3 Türkçe destek ve geliştirme

İçeriği atla

profesyonel phpBB3 hizmetleri

Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

admin panel cok karisti

Forum kuralları
Lütfen bu bölüm ve alt bölümlerde yardım isterken "yardım isteme şablonu" nu kullanınız.

admin panel cok karisti

İleti kuaza 02 Nis 2008 05:12

arkadaslar alttaki resme bakarsaniz ne demek istedigimi anlayacaksiniz, sebebini anlamadim ama bu hata yuzunden site sunucusu degitirmek zorunda kaldim, cunku duzelir umidiyle eski yedegi yukledim oda cok eskiymis tekrar yenisini yuklim dedim ondada beceremedim, ancak sunucu degisince yapabildim, sorunuma gelince admin panel karisti sanirim sebebi :

admin modullerini biraz karistirmis olmam :(

keske zamani geri alabilsem ama olmuyo isde..

isde admin panel :

Resim

bu hataya sebep olansa, admin panelden modullere ayar vermeye calismak galiba, ondan sonra bu sekilde karisti gitti, duzeltmem gerek cunku cogu baglantiya ulasamiyorum, phpbb seo ayarlarina bile modul hatasi veriyo yok diyo..

localde kurdum phpbb3 ve onun admin panelindeki linkleri kullanarak admin de bir seyler yapabiliriyorum, bu sorunu halletmem icin lutfen bana yardim edin, simdiden tesekkurler..
kuaza

İsim: kuaza deMorr
HTML: İyi
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: İyi
Sürüm: Gold 3.0.0

profesyonel phpBB3 çözümleri ve web hizmetleri

Re: admin panel cok karisti

İleti ALEXIS 02 Nis 2008 18:26

Sorunuz uzun ama bana göre net değil. Sorun üstteki sekmelerin uzayıp alta taşması mı ? Yoksa bu sekmelere tıklasanız dahi ilgili sayfaya ulaşamamanız mı (bu da kayma yüzünden olabilir sanırım) ?

Kaymayı düzeltmek için en kolay yöntem, dil dosyasından sekme adlarını kısaltın. Mesela şunu dil dosyasında bulun "configuration of nv advanced last topic", ve kısaltın: "adv.last topic". Diğer uzun yazılara da aynısı uygulayın ilk aşama olarak sekmelerin kayması düzelsin.
ALEXIS
tercüme
tercüme

Kullanıcı avatarı

İsim: Sevdin Filiz
CSS: İyi
PHP: Orta
Sürüm: phpBB 3.0.2

İleti kuaza 02 Nis 2008 18:52

alexis cevabin icin tesekkurler, sorunumu anlatamadim kusura bakmayin,

sorunum: us taraf karisti, linklere tiklasak bile ilgili modulu duzenleyemiyorum..

ve ornegin sistem e girdigimizde sol tarafta linkler olur, ama bende o bile kayboldu, en son admin modullerine bir modul ekledim ve galiba bir bodulun yerini degistim, bozuldu, eski yedegi yukledikten sonra duzelme olmustu phpbbseo haric, digerleri ama son bir eklendi kurdum rep sistemi o zman yine eskisi gibi oldu karisti biraz...

dili duzenlesem bile ayni modulu editleyemiyorum modul yok diyo..

phpbbseo icin gecerli.. digerlerini duzenliyorum ama sol tarafta cikan baglantilar cikmiyo..
kuaza

İleti CitLemBiK 05 Nis 2008 03:33

Bahsettiginiz sorun phpbb 3 acemisi iken bendede olmustu oynayayim derken heryer heryere girdi...

Eger sitenizde fazla mod kurulu degil ise phpbb'yi sifirdan kurmanizi tavsiye ederim...

Diger türlü cözümleride var ama uzun ve zahmetli...

Saygi ve Sevgiler...

CitLemBiK
"Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır." (Wilhelm Friedrich Nietsche)
CitLemBiK
genel yetkili
genel yetkili

Kullanıcı avatarı

İsim: Ilker Demirkaya
HTML: Orta

İleti kuaza 05 Nis 2008 17:13

kurulu olan eklentiler :)

phpbb seo
Reputation points
NV advanced last topic titles
Number of Top Posters to show on Index

bunlari tekrar kurabilirim ama baska bir yolu olmali :( acaba admin tablolarini veritabanindan degissek olmazmi orjinaline cevirsek tekrardan siteyi komple kurmak beni ugrastir :) cunku eklentiler biraz uzun, ayrica hatirlamadigim cok eklenti var adminde olmayan :)

cevap icin tesekkurler arkadaslar :)
kuaza

İleti kuaza 05 Nis 2008 18:20

arkadaslar acaba yeni surumler yolda cikmak uzere, ben yeni surumleri beklesemde onlara update yapsam eklentiler gidebilir, ama adminde duzelir dimi ??
kuaza

İleti CitLemBiK 05 Nis 2008 18:24

Yeni sürümde admin paneli düzelmez...
Tüm ayarlarin , admin paneli vs... oldugu gibi kalir...
"Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır." (Wilhelm Friedrich Nietsche)
CitLemBiK
genel yetkili
genel yetkili

Kullanıcı avatarı

İsim: Ilker Demirkaya
HTML: Orta

İleti kuaza 06 Nis 2008 20:32

peki hocam yeni bi admin panel satin alamazmiyiz, satan yokmudur :) siteyi yeniden kurmak bana cok sey kaybettirir, cunku epey konu ve mesaj var : Toplam 1520 mesaj | Toplam 645 başlık | Toplam 374 üye

yeniden yuklemem bu sekilde kuyllanirim, olurda cozumunu bulan olursa herzaman beklerim :)
kuaza

İleti kuaza 06 Nis 2008 23:24

arkadaslar sorunu cozdum valla ama birkac sorun kadli onlarda onemli degil :) nasilmi cozdum..

localde kurulu olan phpbb3 un veritabanindaki modules tablosunu kopyaladim ve benim orjinal sitemin veritabanindaki modules in yerine koydum adminde bir sorun olmadi , normal ilk gunku gibi kullanmaya basladim sonrasinda ekli olan modulleri ekledim

phpbbseo
son basliklar

hersey tamam sorun kalmadi sol taraftaki kaybolan linklerede girebiliyorum :) tek bir sey eksik oda phpbbseo baglantilarini ayri ayri olusturabildim ust taraftan onceden tek bir link vardi ustte PHPBBSEO diye ona girince sol tarafta 3 baglanti cikiyodu simdi o 3 baglantiyi uste aldim tek tek girip ayarlayabiliyorum, :)

birde kurdugum Welcome PM Settings e giremiyorum onuda sol tarafa nasil alacam cozemedim onuda cozunce soylerim :)

tekrar yuklemeye gerek kalmadi buyuk sikintidan kurtuldum :)
kuaza

phpBB3 Sorunlar & Yardım

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir