phpBB Türkiye - phpBB3 Türkçe destek ve geliştirme

İçeriği atla

profesyonel phpBB3 hizmetleri

Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Büyük ve çok ziyaret alan phpBB3 için server tavsiyeleri

Forum kuralları
Lütfen bu bölüm ve alt bölümlerde yardım isterken "yardım isteme şablonu" nu kullanınız.

Re: Büyük ve çok ziyaret alan phpBB3 için server tavsiyeleri

İleti TheScorpion 28 Nis 2008 00:35

CemBostan yazdı:hadi yaa. ozaman reseller alsak daha mı iyi olacak?

hostcun seni kovana kadar vps ya da dicated alma...
TheScorpion

HTML: Çok iyi
CSS: Başlangıç
PHP: Orta
phpBB3: İyi
Sürüm: gold 3.0.1

profesyonel phpBB3 çözümleri ve web hizmetleri

İleti CemBostan 28 Nis 2008 12:00

ben şimdi vps alacağım firmayla görüştüm bu konuyu. Bi makinaya 20 tane vps kurup satılırsa yavaş olcağını söyledi. Bir kaç site verdi bana büyük forum vardı aralarında. En azından kendi panolarımdan büyük bir site ve vbulletin di. Çok güzel takır takır açıldı :) 6 ya bölmüşler benim alcam makinayı. sorun olmaz kesinlikle dedi ve garanti etti. alcam kişide bu işlerde güvenilir. R10 da falan takdir edilen güvenilen sevilen ve sayılan biri.
CemBostan

İsim: Cem Bostan
HTML: Orta
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: phpBB RC 7

İleti MillStory 30 Nis 2008 19:03

CemBostan yazdı:ben şimdi vps alacağım firmayla görüştüm bu konuyu. Bi makinaya 20 tane vps kurup satılırsa yavaş olcağını söyledi. Bir kaç site verdi bana büyük forum vardı aralarında. En azından kendi panolarımdan büyük bir site ve vbulletin di. Çok güzel takır takır açıldı :) 6 ya bölmüşler benim alcam makinayı. sorun olmaz kesinlikle dedi ve garanti etti. alcam kişide bu işlerde güvenilir. R10 da falan takdir edilen güvenilen sevilen ve sayılan biri.

Merak ettim r10'da güvenilir bu işi yapan kişiyi çünkü benimde ihtiyacım olacak gibi yakında.
Pm atarsan nickini sevinirim.
MillStory

HTML: İyi
PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: phpBB3 RC1

Önceki

phpBB3 Sorunlar & Yardım

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: MSN [Bot] ve 1 misafir