Merhabalar arkdaşlar kısaca sorunumu şu şekilde izah edeceğim.
Şimdi Joomla // Alexis arkdaşım şimdi Joomla destek yeri burası değil diyorsun ama sorunum phpbb3 ile ilğili,Joomla ile ilğili olsa Joomla destek platformlarıyla ilğilenidim.Yani bunu saptayabilecek düz mantığa sahip oldugum için mesajın içeriğini okumadan geçmeyin.Okumadan geçiyorsaniz bile kilitlemeyin.//
Şimdi Joomla Portalıma Phpbb3 Forumumu Entegre ediyorum, Rokbridge bileşeni ile gayet sağlıklı bir entegre sonucunda(defalarca denenmiştir).Portalda Login olan Forumda,Forumda Login Olan Portalda Entegreli bir şekilde çift taraftlı login olmaktadır.Keza kayıttada bu böyle.. Fakat şimdi asıl sorunuma geliyoruz. phpbb3 Forumda" Client communication -> Authentication " Doğrulama sekmesinde rokbridge sonrası Joomla şeçmem gerekiyordu ve joomla şeçtikten sonra foruma loginde sorunlar yaşıyorum.
Örnegin foruma üye olmayan biri login girşi yaptıgında ğye değilsiniz mesajı alamıyorum.Bembeyaz br ekran cıkıyor ve kalakalıyor...
Denemek için http://www.turkoyunyapimi.com/beta/distribution/ yolunu kullanabilirsizin
K.adı : adjghdfglkşfgghkşlhjklhjkhs
pass: ha gayret olcak
şeklinde hayal dünyanızda var olmayan bir kullanıcı yaratın ve sorunu görün...
İllede phpbb3 diyorum çünki seviyorum ama çalıştırmam lazım sorunsuz bir şekilde.