phpBB Türkiye - phpBB3 Türkçe destek ve geliştirme

İçeriği atla

Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Professional drop down 6'yi phpbb3'e entegre etmek...

Professional drop down 6'yi phpbb3'e entegre etmek...

İleti CitLemBiK 17 Şub 2008 08:37

Startrekguide forumununda kullandigi oldukca hos bir eklentiyi paylasmak istiyorum , kendileride zaten Buradaki baslikta paylasmislar...

Mod (script , menu vs...) acilir kapanir ayrintili menüler yaratmaya yariyor... Maalesef her temaya uyumlu degil , BF_Vista temasi icin tam düzenlemeleri zaten yukarda verdigim linkde görebilirsiniz... Ben zorda olsa bunu VistaX (yeni adiyla AeroBlue) temasina entegre etmeyi basardim...

Forumumdan aldigim ekran görüntüsü asagida , reklam olmasin diye bircok yeri karaladim kusura bakmayin...

Resim

Bu menüyü buradaki sayfadan indirebilirsiniz... Ve yine bu sayfadan ingilizce demosuna bakabilirsiniz (bir fotograf sitesi icin yapilmis demo sanirim)...

Indirdiginiz dosyadaki .css dosyasini template .css'nin icine entegre edince size kalan sadece overall_header.html editlemesi... BF_Vista temasi icin editlemeler startrekguide forumunda mevcuttur (Bkz:ilk link)... Diger temalar icinde zorda kaldiginiz yerde yardimci olmaya calisirim...

Tabiiki her temaya uyumlu degil bu menü , örnegin subsilver'de cok kötü durur eminim... :)

Ben .css dosyasi ile bayagi bir oynadim , bazi gereksiz resimleri sildim , .css koddlarini editledim vss...
Sizde .css kodlarini kendi siteniz icin editleyebilirsiniz...

Iyi günlerde kullanmaniz dilegiyle...

Saygi ve Sevgiler...

CitLemBiK
"Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır." (Wilhelm Friedrich Nietsche)
CitLemBiK
genel yetkili
genel yetkili

Kullanıcı avatarı

İsim: Ilker Demirkaya
HTML: Orta
CSS: Başlangıç
PHP: Orta
phpBB3: İyi
Sürüm: phpBB 3.0.2

internet ve web yazılım hizmetleri

Re: Professional drop down 6'yi phpbb3'e entegre etmek...

İleti limitsizim 17 Şub 2008 15:03

hoş bir mrnüye benziyor bazı üyeler hatt cogunlugu kullanıcı paneli ayzısını ve yanındaki resmi göremğiyorlar üstelik sitenin en üstünde olmasına ragmen belki artık bu ekten sonra bu sorular kesilir.
“Hayal gücü bilgiden daha değerlidir” Albert Einstein
http://www.sanatuygarligi.com - Türkiyenin İlk Sanat Portali-Sanatla Hayatın Kesiştigi Nokta...
limitsizim
genel yetkili
genel yetkili

Kullanıcı avatarı

HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: phpbb3

Tema Geliştirme

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir