bir konuda bu sitnin teması istenmiş ancak daha önce sorulmuş diye kapatılmı arkadaşlar aradım aradım bulamadım bana yardım ederseniz sevinirim bu sitenin temasını nereden bulabiirim
Bu sürekli istenen aranan bir konu alexis net cevap verdi bu siteye yapılan şeyler yapılır kullanılır yenisi yapılınca kaldırılır yenısı kullanılır yanı paylaşılmaz demişti.biraz kod bilgisiyle bu temaya benzer temalar var internette onların içine forumu oturta bilirsin.Belki ilerde bu tamaya benzer bu yapıda bir premod çıkabilir ama kesin olan şey bu sitede kulanılan özel şeyler başta tema paylaşılmıyor zaten bir destek siteside farklı olmalı paylaşılsaydı fotokobi gibi benzerinden türerdi her gün o zaman bu sitenin farkı kalmazdı...Tek sna adegil temayı sevebn herkeze tavsiyem dedigim gibi ugralşarak hazır temaların içine oturtun yapamadıgınız yeri burdan yazın yardım gelir büyük ihtimal...Kolay gelsin...
“Hayal gücü bilgiden daha değerlidir” Albert Einstein http://www.sanatuygarligi.com - Türkiyenin İlk Sanat Portali-Sanatla Hayatın Kesiştigi Nokta...