phpBB Türkiye - phpBB3 Türkçe destek ve geliştirme

İçeriği atla

Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

[+] Prosilver Link Rengi

Re: [+] Prosilver Link Rengi

İleti darper 23 Kas 2007 01:25

Arkadaşlar dediklerinizin hepsini yaptım fakat tam olarak bi çözüm olmadı.Alex senin dediğin yöntemi yaptığımda sadece sarı renk beyaza dönüştü.

Topakli arkadaşımın dediğini yaptım o tamamen başarılı oldu fakat bu seferde foruma tıkladıkdan sonra başlıkların üzerine gelince yine renk beyaz olarak değişmeye devam ediyor.Yani sadece kategorilerde işe yaradı... Bir çok şey denememe rağmen yine başarılı olamadım sizin anlayacağınız...
Ya Delisindir Müzik Yaparsın Ya Da Delirirsin Müzik Yaparsın
http://www.maestroband.org
darper

İsim: Maestro
HTML: İyi
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpbb3 Gold

profesyonel phpBB3 çözümleri ve web hizmetleri

İleti topakli 23 Kas 2007 12:47

slm...
color.css aç

bul
Kod: Tümünü seç
li.row {
        border-top-color: ffffff;
        border-bottom-color: 00608f;
}

değiştir
Kod: Tümünü seç
li.row {
        border-top-color: ffffff;
        border-bottom-color: 00608f;
        background-image: url("{T_THEME_PATH}/images/gradient.gif");
}

önce fark etmedim..şimdi bide böle dene ben baktım normal.. inşallah istediğin gibi olmuştur.
http://www.topakli.net - deneme yayını
http://topakli.6te.net - deneme yayını
topakli

İsim: Topakli
HTML: Orta
Sürüm: phpBB3 RC5

İleti darper 23 Kas 2007 14:46

Bu sefer tamamdır.Ellerine sağlık topaklı kardeş.Çok teşekkür ederim.

Az önce gözüme takıldı.Birde şöyle bir sorun yaşıyorum:temayı daralttıktan sonra aşağıdaki gibi bi hata vermeye başladı bunun sorunu nedir sizce.

Resim
darper

İleti muiketi 23 Kas 2007 15:59

darper yazdı:Bu sefer tamamdır.Ellerine sağlık topaklı kardeş.Çok teşekkür ederim.

Az önce gözüme takıldı.Birde şöyle bir sorun yaşıyorum:temayı daralttıktan sonra aşağıdaki gibi bi hata vermeye başladı bunun sorunu nedir sizce.

Resim

prosilver teması css tabanlıdır.. bu sebebtendir.. görüntülenme boyutu düştükçe yazıları sıkıştır/sıklaştırır..
İnsanlar bir kez birleştiler mi, cesurlar tek başlarına ilerleyemez, korkaklar ise tek başlarına geri çekilemezler.

Sun Tzu -- Savaş Sanatı
muiketi

Kullanıcı avatarı

CSS: Orta
Sürüm: phpBB3.0.0

İleti darper 23 Kas 2007 16:38

Ama bir çözüm yok mu sonuçta phpbbturkiye.net de aynı temayı kullanıyor.Burada sorun yok. Genişlik 790 dı. 900 yaptım yine aynı sorun devam ediyor.
darper

İleti ALEXIS 23 Kas 2007 16:50

Görüntü kirliliği ile yazılım üzerinde nasıl görüneceği hesaba katılmamış dandik bir dil dosyası kullanıyorsun.

Diğer sorunlarını çözmek için de CSS öğrenmelisin, sana nereden değiştirildiğini açıkça gösterdik, gerisi senin işin.
ALEXIS
eklenti yazarı
eklenti yazarı

Kullanıcı avatarı

İsim: Sevdin Filiz
CSS: İyi
PHP: Orta
phpBB3: İyi
Sürüm: phpBB 3.1.0

İleti darper 24 Kas 2007 00:47

Görüntü kirliliği ile yazılım üzerinde nasıl görüneceği hesaba katılmamış dandik bir dil dosyası kullanıyorsun.

Diğer sorunlarını çözmek için de CSS öğrenmelisin, sana nereden değiştirildiğini açıkça gösterdik, gerisi senin işin.

Nedir bu şimdi anlayamadım.Burası destek sitesi değil mi ? Bişiler bilmiyorsak buradan öğrenmeye çalışıyoruz. Yapamadığımız yerdede yardım istiyoruz.Yapamayanlara da elimizden geldiğince bizde yardım etmeye çalışıyoruz.Ama burda bişi sorduğum ve yapamadığım içinde kimsenin beni çocuk gibi azarlamaya hakkı yok.Sadece Alexis'in bu mesajını kınıyorum.Kimse anasından php yada phpbb bilerek doğmadı. Bizde öğrenmeye çalışıyoruz.
darper

İleti Simuzer 24 Kas 2007 00:59

Azarlama diye bir şey söz konusu değil. Sana balık vermemiş ama balık tutmasını göstermiş. Önceki sayfadaki iletilere bakarsan, CSS dosyalarında ilgili HEX renk kodunun nasıl bulunduğunu göstermiş.

Yazıların içe içe geçmesinin nedeni, yanlış dil dosyası kullanıyor olmandan kaynaklanmaktadır. Bunu daha önce bir arkadaş sormuştu. Cevabını vermiştik. Bu sorunu aşmak için, phpBB3 Türkiye dil dosyasını kullanmanızca çok büyük fayda ve yarar olacağını göreceksiniz.
Simuzer
yönetici
yönetici

Kullanıcı avatarı

İsim: Zafer Sarışahin
CSS: Orta
phpBB3: Orta
Sürüm: Simuzer Premod 3.0.2

İleti ALEXIS 24 Kas 2007 02:22

Yazdığım cümlede anormal ve ters hiçbirşey yok, ben ne sertim ne de azarlarım, sadece siz öyle görmek isteiğiniz için öyle.

Burası destek sitesi, beleşçi, paylaşım, rep sitesi değil. HTML ile css bilmeden ne yazsam anlayamayacaksınız.

Koduna kadar gösterdim, kalkıpta elinize hazır da veremeyiz. Fena alışmışsınız, gidin html ve css öğrenin sonra yardım isteyin.

Sizin yerinize renkleri sizin istediğiniz hale getirip dosyayı elinize veremeyiz.

Bu kadar bilgiye rağmen yapamıyorsanız, hata kesinlikle sizdedir.
ALEXIS
eklenti yazarı
eklenti yazarı

Kullanıcı avatarı

İsim: Sevdin Filiz
CSS: İyi
PHP: Orta
phpBB3: İyi
Sürüm: phpBB 3.1.0

Önceki

Tema Sorunlar & Yardım